Ο Μπαλοτέλι ζήτησε αλλαγή για τον πιο απίθανο λόγο

Τι άλλο θα κάνει αυτό το παλικάρι; Την Πέμπτη το βράδυ ξεκίνησε βασικός για το Europa League, αλλά ζήτησε αμέσως αλλαγή γιατί... φύσηξε λίγο παραπάνω. Διαβάστε την απίθανη δικαιολογία που χρησιμοποίησε.

Δύσκολη μέρα η Πέμπτη για την Νις που έχασε με 5-2 από την Κράσνονταρ. Όπως φαίνεται ο καιρός της Ρωσίας ήταν... βαρύς για τον Μάριο Μπαλοτέλι που αγωνίστηκε μόλις 45 λεπτά. Αν μπορούσε μάλιστα θα έβγαινε αλλαγή από το 25'! Ο λόγος;

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Λουσιέν Φαβρ, ο Ιταλός κρύωσε, άρχισε να βήχει και αμέσως ζήτησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας του ζήτησαν να κάνει λίγα λεπτά υπομονή, αλλά ο Μάριο δεν ήταν και τόσο... σούπερ παρότι μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει να μάθει νεότερα από το ιατρικό τιμ της Νις, καθώς ο Μπαλοτέλι αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!