Αυτοί θα πάνε Λευκωσία

Διευκρινίσεις για τους φιλάθλους που θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτοί θα πάνε Λευκωσία

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα για το ταξίδι στην Κύπρο και το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πρώτος στον όμιλό του.

Περίπου 1.100 εισιτήρια έχουν στη διάθεσή της οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Επειδή ο αριθμός είναι μικρός για να καλύψει τη ζήτηση που υπάρχει, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει τα εξής: " τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Κύπρο, ως εξής: Την Παρασκευή 2/12 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, 33, 14, 15, 12, 16 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του".

Κάθε εισιτήριο κοστίζει 25 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK