Έφυγε ο Λάζαρος, το πήρε όλο πάνω του ο Φορτούνης!

Ο Χριστοδουλόπουλος φάνηκε πως θα εκτελέσει το φάουλ του 19', ο αρχηγός του Ολυμπιακού αντιθέτως ανέλαβε την εκτέλεση και δικαιώθηκε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χίτον.

Το έψαχνε, το διεκδίκησε, δικαιώθηκε.

Αν και αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φάνηκε πως θα χτυπήσει το φάουλ που είχε χρεωθεί η Μπέρνλι σε πολύ καλό σημείο, ο Κώστας Φορτούνης ήταν αυτός που πήρε την ευθύνη. Άπαντες απομακρύνθηκαν κι έμεινε αυτός με την μπάλα. Οι δυο τους. Ο διεθνής χαφ ζύγισε το χτύπημα και την έστειλε στη δεξιά γωνιά του Χίτον, αφού πρώτα την πέρασε πάνω από το τείχος των ποδοσφαιριστών της αγγλικής ομάδας. Είχε μόλις κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Ήταν ένα γκολ που έψαχνε από τα ματς με τη Λουκέρνη ο "κάπτεν" του Ολυμπιακού και το βρήκε έστω με καθυστέρηση 109 λεπτών!

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!