"Καμιά σχέση με εμάς... ομάδα με 70 εκ. μπάτζετ ο Ολυμπιακός"

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Αρούκα, Λίτο Βιντιγκάλ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

"Καμιά σχέση με εμάς... ομάδα με 70 εκ. μπάτζετ ο Ολυμπιακός"

Ο τεχνικός της Αρούκα, Λίτο Βιντιγκάλ, υποστήριξε ότι η πρόκριση είναι ανοικτή και ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να βρεθεί στους ομίλους του Europa League με νίκη στο Φάληρο. Παράλληλα προκάλεσε αίσθηση όταν αναφέρθηκε στο μπάτζετ των "ερυθρόλευκων".

Συγκεκριμένα είπε: "Είναι ανοικτή η πρόκριση. Θα δουλέψουμε για να περάσουμε στους ομίλους, στην Αθήνα. Παίξαμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει μπάτζετ 70.000.000 ευρώ, δεν έχει καμία σχέση αυτό με τη δική μας πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός υπερτέρησε σε μερικά σημεία, αλλά σε άλλα ισορροπήσαμε. Κρίμα που δεν βάλαμε γκολ, είχαμε επαρκείς ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Εγώ και οι παίκτες μου, πιστεύουμε ότι η πρόκριση είναι ανοικτή και θα πάμε γι' αυτό στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος της σειράς. Η πρόθεσή μας, ήταν εξ' αρχής να σκοράρουμε. Αμυντικά δώσαμε κάποιες ευκαιρίες στον Ολυμπιακό να βάλει γκολ. Είναι καλό να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Εάν είναι 40.000 φίλαθλοι στη ρεβάνς, θα είναι φανταστικό. Εάν ήταν δυνατό να έχουμε 80.000, ακόμη καλύτερο. Γι' αυτό παίζουμε, αυτό μας δίνει κίνητρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK