Ξεκάθαρος ο Μπέντο: "Δεν είναι αποτυχία η 2η θέση"

Οταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Πάουλο Μπέντο δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ουσιαστικά ότι δεν τον πειράζει η θέση στην οποία θα τερματίσει η ομάδα του μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

O Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: "Έχουμε φέρει είκοσι παίκτες από αυτούς δύο θα μείνουν εκτός και από εκεί και έπειτα θα διαλέξουμε τους καλύτερους έντεκα. Δεν είναι αποτυχία, περάσαμε από play-off και έπειτα παλέψαμε για την πρόκριση, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να θεωρηθεί αύριο αποτυχία έστω και αν δεν πάρουμε την πρώτη θέση".

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά: "Αυτή είναι η πρόθεσή μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, σίγουρα αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά αυτό όπως είπα πριν αυτό το θέλουν και οι δύο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι μόνο με επίθεση".

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...