Με τέτοιο σούπερ γκολ πώς να μην τους τρελάνει ο Λάζαρος;

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά κόντρα στην Λουκέρνη για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να κάνει την εξέδρα να παραληρεί για εκείνον!

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ιδανικό ντεμπούτο για Ολυμπιακό και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στο πρώτο του επίσημο ματς μέσα στη σεζόν (3ος προκριματικός Europa League) ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί της Λουκέρνης μόλις στο 10ο λεπτό, με το πρώτο του γκολ να έχει την υπογραφή και την κλάση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Έλληνας winger τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας των Ελβετών, για να πάρει κεφαλιά-ψαράκι και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, για να πανηγυρίσει στη συνέχεια έξαλλα το γκολ του μαζί με τους συμπαίκτες του.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φυσικά, το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να... απογειώσει την εξέδρα, με τους οπαδούς να τραγουδούν "Είναι τρελός ο Λάζαρος" και να αποθεώνουν τον σκόρερ και να... απαιτούν στη συνέχεια από την ομάδα τους να πετύχει και δεύτερο γκολ.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αυτό μάλιστα έγινε στο 33' και πάλι από τον Χριστοδουλόπουλο, αυτή τη φορά με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, με το σύνθημα "Είναι τρελός ο Λάζαρος" να δονεί εκ νέου το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK