Μπέντο στους παίκτες: "Αυτά να προσέξετε!"

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/9) ο Πάουλο Μπέντο θα κάνει την ανάλυσή του στους ποδοσφαιριστές για το τι πρέπει να αποφύγουν, έτσι ώστε να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Μπέντο στους παίκτες: "Αυτά να προσέξετε!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Μετρημένα κουκιά" είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ο Πάουλο Μπέντο και οι συνεργάτες του τον έχουν περάσει από κόσκινο. Έχουν δει τα παιχνίδια με Ρόζενμποργκ και Κοπεγχάγη. Είδαν φυσικά και την ανατροπή που έκαναν οι Κύπριοι με την Αστάνα, κερδίζοντας στο τέλος με 2-1.

Έχουν γνώση λοιπόν για το τι σόι ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ και τι θα πρέπει να αποφύγουν οι "ερυθρόλευκοι" για να πάρουν τη νίκη, να κάνουν το "δύο στα δύο" και να προχωρήσουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής του Β’ Ομίλου.

Πρώτα απ’ όλα ο Μπέντο φαίνεται πώς έχει καταλήξει στους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Σεμπά, Μάριν και Ιντέγιε. Με τον Φορτούνη πίσω από τον Νιγηριανό και τον Μάριν στα άκρα.

"XTYΠΑΕΙ" ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

Τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με βάση τα όσα έχει δει το πορτογαλικό τεχνικό τιμ; Φυσικά τις κόντρες των Κυπρίων. Εφραίμ και Γιαννιώτας από τα "φτερά" τρέχουν σαν διάολοι. Και από κοντά ακολουθεί σε ταχύτητα και ο έτερος εξτρέμ Βάντερ εκ… Βραζιλίας.

Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ χάνει πολλά χωρίς την παρουσία του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο που είναι μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοια παιχνίδια, αλλά και του Ισπανού χαφ Αντρέ Ορλάντι που είναι ο συνδετικός κρίκος της θέσης "6" με την επίθεση. Περνούσαν πολλές μπάλες από τα πόδια του. Αυτόν τον ρόλο απόψε θα τον αναλάβει ο Φακούντο Μπερτόλιο που πέρσι είχε φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η τελική ανάλυση του ΑΠΟΕΛ μέσω βίντεο. Αυτά πάνω-κάτω θα πει ο Μπέντο να προσέξουν. Κυρίως τις αντεπιθέσεις των πρωταθλητών Κύπρου, οι οποίες αποτέλεσαν τη βάση για ένα σωρό τέρματα! Και ο Γιαννιώτας φυσικά θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι που σχεδιάζει ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Και κάτι τελευταίο επίσης: Ο Ολυμπιακός πέρσι έβγαζε αρκετά γκολ από στατικές φάσεις. Φέτος δεν έχει κερδίσει απολύτως τίποτα από φάουλ και κόρνερ. Αντιθέτως, ο ΑΠΟΕΛ εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυνατός στον συγκεκριμένο τομέα. Οπότε, να άλλο ένα στοιχείο που θα πρέπει να έχουν κατά νου οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πως κατεβαίνει ο Ολυμπιακός με ΑΠΟΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK