Ο Λάζαρος προειδοποίησε την Μπέρνλι κι "έφτιαξε" τον κόσμο!

Πώς με δυο μονάχα ατάκες του ο Χριστοδουλόπουλος έγινε ήδη το... κεντρικό πρόσωπο του πρώτου αγώνα με την αγγλική ομάδα, την Πέμπτη στο Φάληρο.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Πέδρο Μαρτίνς EUROKINISSI

Ακούν Χριστοδουλόπουλου στη Λουκέρνη και τρέχουν ακόμα. Με τέσσερα γκολ σε δυο παιχνίδια ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην πρώτη από τις δύο προκρίσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Η δεύτερη θα πρέπει να επιτευχθεί επί της αγγλικής Μπέρνλι. Την οποία έχει βάλει τώρα στο μάτι ο Λάζαρος. " Νιώθω πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο εκ των (νέων) αρχηγών του Ολυμπιακού, προειδοποιώντας την άμυνα των Άγγλων πως θα μπει στο γήπεδο με πολύ άγριες διαθέσεις.

Ένα γήπεδο που ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να δει γεμάτο, παρόλο που αρκετός κόσμος λείπει ακόμη σε διακοπές. Γνωρίζει καλά πως " αρκεί μια σπίθα για να ανάψει φωτιά" και γι' αυτό ζήτησε ένα πράγμα απ' όσους βρεθούν την Πέμπτη στη κερκίδα: " Νιώστε "ένα" με την ομάδα, φορέστε την ερυθρόλευκη και να είμαστε ένα αύριο".

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν φυσικά πιο... κυνικός, όχι αντίστοιχα συναισθηματικός. Μίλησε αποκλειστικά επί του αγωνιστικού σκέλος, ανέλυσε την Μπέρνλι, δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ό,τι έχει να κάνει με τους νεοαποκτηθέντες και υποστήριξε ότι " στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Ο δεύτερος είναι να κερδίσουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ για να έχουμε το πλεονέκτημα για τη ρεβάνς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK