Όνειρεύεται τον τελικό του Europa ο Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ τη φετινή σεζόν και εξέφρασε την άποψη ότι οι πρωταθλητές Ελλαδας έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν μέχρι και τον τελικό του Europa League.

Όνειρεύεται τον τελικό του Europa ο Καρεμπέ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην... ανατολή της ποδοσφαιρικής σεζόν 2016-17 και ο Ολυμπιακός να βρίσκεται ουσιαστικά σε περίοδο προετοιμασίας από τη στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο είναι ήδη ο τρίτος προπονητής που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι και έπειτα, παρόλα αυτά ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.

Αυτό τουλάχιστον το μήνυμα θέλησε να στείλει ο Κριστιάν Καρεμπέ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των Πειραιωτών με την Γιουνγκ Μπόις στην Βέρνη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον πρώην άσο των "ερυθρολεύκων" και νυν σύμβουλο στρατηγικής της ΠΑΕ να εκτιμάει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό.

"Έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να πάρουν λεπτά συμμετοχής Θέλουμε να αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε το φαβορί", είπε αρχικά ενόψει του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις, για να προσθέσει με νόημα:

"Όλα είναι καινούργια. Νέος προπονητής, νέοι ποδοσφαιριστές. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και όλα αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να φθάσουμε στον τελικό", δήλωσε ο παλαίμαχος άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Δικαιωμένος για την απόφασή μου για Λεάλι"
Χάθηκε η μπάλα στο γκολ του Καμπιάσο
"Τρίποντο" με Καμπιάσο ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK