Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης (8/12) τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει και την πρωτιά στον όμιλο του Europa League.
Πριν από τη "μάχη" των "ερυθρόλευκων" όμως έρχεται κάτι ξεχωριστό. Μια παραγωγή που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, στους τηλεοπτικούς δέκτες του Cosmote TV.
Ο μεγάλος χορηγός των "ερυθρόλευκων", η Stoiximan.gr το πήγε ένα βήμα παρακάτω και ετοίμασε κάτι μοναδικό, το οποίο δώσει ώθηση στην ομάδα του Μπέντο.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί... έρχεται. Και είναι καλό! Πάρτε μία γεύση:

Το Σαββατοκύριακο με τα Κύπελλα του διαβόλου
Μετά τον Ολυμπιακό απειλεί ότι θα φύγει (από την ACB) η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ χαμός έγινε και στο Βελιγράδι. Το Ζαν Πρες ασχολείται με το ΣΚ του διαβόλου, όπου έγινε του κυπέλλου το... κάγκελο.

Ο Αϊζάια Τόμας πέρασε πολλά για να 'σκάει' ακόμα
Ο Αϊζάια Τόμας πάτησε σε παρκέ, για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2018. Μεσολάβησε η τελευταία 'δόση' από όσα 'πληρώνει' για τη λάθος διάγνωση των Σέλτικς.

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας
Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!