"Ζεσταίνει" τα γάντια του ο Λεάλι!

Ο Μπέντο το σκέφτεται πλέον σοβαρά να πάει με τον Ιταλό Νικόλα Λεάλι στη Βέρνη και όχι τον Καπίνο, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό. Γιατί εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα ο Καμπιάσο για την ενδεκάδα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

"Ζεσταίνει" τα γάντια του ο Λεάλι!

Ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα. Προσπαθεί στις προπονήσεις να μην δείχνει το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του για τους αγώνες. Το έκανε εν μέρει με τη Βέροια, το ίδιο πράττει και τώρα ενόψει Γιουνγκ Μπόις.

Η μοναδική είδηση που βγαίνει από το Ρέντη τις τελευταίες ώρες είναι ότι "ζεσταίνει" για τα καλά τα γάντια του ο Νικόλα Λεάλι. Ακούγεται πλέον όλο και πιο έντονα ότι ο Ιταλός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υπερασπιστεί την "ερυθρόλευκη" εστία στο ματς της Βέρνης.

Ακόμη βέβαια τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες να τον δούμε στα γκολπόστ.

Από την άλλη, αν συμβεί αυτό σίγουρα είναι ένα θέμα για τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος ανυπομονούσε να παίξει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αγωνίστηκε κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σέβα και την Αρούκα, αλλά ευελπιστεί ότι το ίδιο θα συμβεί και στους ομίλους του Europa League.

Υπομονή λοιπόν. Μία μέρα έμεινε για να ανακοινωθεί η ενδεκάδα από τον Μπέντο και κατ' επέκταση ο εκλεκτός του για τον "άσο".

ΚΑΜΠΙΑΣΟ Ή ΜΑΡΤΙΝΣ

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ερωτηματικά στα οποία δεν έχει προκύψει κάποια απάντηση από το Ρέντη. Το ένα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στα χαφ. Ο Καμπιάσο ή ο Αντρέ Μαρτίνς. Ο Αργεντινός αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει το προβάδισμα. Το δεύτερο ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει πίσω από τον Ιντέγε. Ο Μάριν έβγαλε μάτια με τη Βέροια. Ο Φορτούνης ακόμα δεν δείχνει να βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, αλλά θέλει σαν τρελός για να παίξει.

Οπότε, "παίζει" δυνατά το σενάριο να ξεκινήσει ο Φορτούνης και να περάσει ο Μάριν στα άκρα, αντικαθιστώντας πιθανότατα τον Ελιουνούσι. Όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - από αυτούς που έπαιξαν με την Βέροια.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ... ΤΕΛΟΣ

Ο Μπέντο έχει δείξει εδώ και ένα μήνα στον Ολυμπιακό ότι δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να κάνει τις φοβερές ομιλίες στο Ρέντη προς τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν και "θόρυβο". Σαν τον Σίλβα είναι... Και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μιλούσε αραιά και πού, χωρίς ωστόσο να βγάζει και κάποιον... τίτλο για τις εφημερίδες.

Ο Μπέντο λοιπόν, όπως και με τη Βέροια, θα μιλήσει είτε σήμερα στους παίκτες του στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή στη Βέρνη, είτε λίγο πριν από το ματς.

Ήδη πάνω-κάτω έχει αφήσει να εννοηθούν για παράδειγμα ότι η τριάδα Σουλεϊμάνι, Κούμπο και Ραβέ που πλαισιώνουν τον Φράι στην επίθεση είναι "φωτιά" και πώς εκεί θα πρέπει να ρίξει το περισσότερο βάρος. Οι παίκτες πάντως στη βιντεοθεραπεία που αναμένεται να γίνει επί ελβετικού εδάφους, θα έχουν μία καλύτερη εικόνα για το τι σόι ομάδα είναι η Γιουνγκ Μπόις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK