Οπαδοί της Τσέλσι με ναζιστικά σύμβολα στην Ουγγαρία

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι με τους ακροδεξιούς οπαδούς της δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλά ανησυχεί τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, οι οποίοι είδαν ακόμα ένα πανό με ναζιστικό σύμβολο να κάνει την εμφάνισή του, πριν το παιχνίδι με την Βίντι για το Europa League.

Οπαδοί της Τσέλσι με ναζιστικά σύμβολα στην Ουγγαρία

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που εντοπίζεται στις εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων τα τελευταία χρόνια είναι η συχνή εμφάνιση ακροδεξιών στοιχείων με ναζιστικά σύμβολα να μπαίνουν δίπλα σε αυτά των ομάδων.

Η Τσέλσι είναι ένας από τους συλλόγους που έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές παρόμοια περιστατικά καθώς οι οπαδοί της έχουν εκφράσεις ουκ ολίγες φορές τις απόψεις τους με πανό που περιέχουν ναζιστικό περιεχόμενο και αντισημιτικά συνθήματα.

Τελευταίο κρούσμα, οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από το παιχνίδι με την Βίντι για το Europa League. Σε αυτές φαίνονται φίλοι της Τσέλσι να φωτογραφίζονται με το "SS του θανάτου", αλλά και το χαρακτηριστικό χαιρετισμό με την ανάταση του δεξιού χεριού.

Οπαδοί της Τσέλσι με ναζιστικά σύμβολα στην Ουγγαρία

Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την UEFA, η οποία είναι πολύ αυστηρή όταν παρατηρούνται παρόμοια περιστατικά και η Τσέλσι είναι έτσι κι αλλιώς στη λίστα με τις υπό παρακολούθηση ομάδες.

Άλλωστε δεν είναι μακρινά τα δημοσιεύματα για τους ακροδεξιούς οπαδούς των "μπλε" στα λονδρέζικα ντέρμπι με την Τότεναμ, ενώ μόλις τον Οκτώβριο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είχε αποφασίσει να ξεκινήσει να στέλνει φίλους της ομάδας με αντίστοιχη ιδεολογία στο Άουσβιτς!

Πρόθεση πλέον του αγγλικού κλαμπ, είναι να μην τιμωρεί τους ρατσιστές, αλλά να τους στέλνει στον τόπο μαρτυρίου για χιλιάδες ανθρώπους, προς γνώση και συμμόρφωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK