Δεν θέλει τα... περυσινά ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν προτίθεται να μεταβάλει την τακτική του, αλλά περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ν' αποδείξουν πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι φτιαγμένος μόνο για τα παιχνίδια στη Λεωφόρο.

Δεν θέλει τα... περυσινά ο Ουζουνίδης

Η ρεβάνς με την Καμπάλα είναι, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να εμφανίσει το πρόσωπο των εντός έδρας αγώνων σ' ένα παιχνίδι μακριά από τη Λεωφόρο, χωρίς ν' αλλάξει ολοσδιόλου η τακτική στο γήπεδο.

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς σκοπεύει να παίξει ο Παναθηναϊκό στη ρεβάνς:

" Δεν σημαίνει ότι αν βάλουμε γκολ, θα περάσαμε ή αν παίξουμε μόνο άμυνα, θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Αυτό που θέλω και ζητάω απ' την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα, είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Δεν μου λέει κάτι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Πρέπει να μπούμε γήπεδο να παίξουμε πολύ καλά.

Η Καμπάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που ίσως να μην φάνηκε πολύ στον πρώτο αγώνα, γιατί δεν την αφήσαμε εμείς. Πρέπει να πιάσουμε την ίδια απόδοση και ακόμη καλύτερη απόδοση για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν περιμένει την ομάδα του να έχει ακόμη καλύτερη εικόνα, δεδομένου ότι έχει πλέον κι άλλη μία εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια της:

" Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τέτοια εποχή. Υπάρχουν διακυμάνσεις, πρέπει να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα ή ακόμη καλύτερη ως προς την ένταση και τη συγκέντρωσή μας, που μπορεί να χάσαμε για κάποια λεπτά στο πρώτο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ανάλογη εικόνα με αυτή της Λεωφόρο σ' ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς.

Πέρυσι είχαμε παρουσιάσει κάποια προβλήματα εκτός έδρας. Ήμασταν άλλη ομάδα εκτός και άλλη στη Λεωφόρο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε σταθερότητα. Το ματς της Πέμπτης ευκαιρία να δείξουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τα εκτός έδρας ματς. Αν θέλουμε να έχουμε στόχους και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας".

Για το ποιος έχει το προβάδισμα και τις πιθανότητες πρόκρισης:

" Σίγουρα από τη στιγμή που νικήσαμε με 1-0 στον πρώτο αγώνα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα".

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει ως προς την τακτική προσέγγιση του Παναθηναϊκού:

" Έχουμε ένα στιλ παιχνιδιού που θέλω να το δουλέψουμε κι άλλο. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το στιλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Ίσως όταν έρθουν κι άλλοι παίκτες να δοκιμάσουμε κάτι άλλο όμως τώρα ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα".

Για το αν μπορεί να ξεκινήσουν οι Λουτσιάνο ή Καμπέσας στο βασικό σχήμα:

" Σίγουρα κάθε μέρα που περνάει προσαρμόζονται καλύτερα στην ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα για εκείνους. Θέλουμε σίγουρα να μπουν σύντομα στην ομάδα όμως αυτό πρέπει να γίνει σωστά. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από αυτά τα παιδιά, αλλά αυτό σημαίνει πως θα γίνει εν γνώσει μας πως δεν θα μπορέσει να βγάλει το 90λεπτο. Θα δούμε".

Για το τι σημαίνει για την ομάδα αν αποκλειστεί:

" Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτή την στιγμή" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK