ΣΟΚ: Χωρίς Μπεργκ κόντρα στη Σταντάρ!

Η… γκαντεμιά που κυνηγάει τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες με προβλήματα απουσιών "χτύπησε" και στη Λιέγη. Εκτός ενδεκάδας ο Σουηδός φορ λόγω ίωσης, βασικός ο Λέτο στην κορυφή, Εμποκού ή Λουντ πίσω απ’ τον Αργεντινό!

ΣΟΚ: Χωρίς Μπεργκ κόντρα στη Σταντάρ!

Αλλαγή δεδομένων στο παρά… ένα για τον Παναθηναϊκό και στο αγωνιστικό πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι πριν απ’ τον αποψινό (Πέμπτη 20/10) "τελικό" με τη Σταντάρ στο "Μορίς Ντουφράσν" της Λιέγης, καθώς ο Μάρκους Μπεργκ ΔΕΝ θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα λόγω ίωσης.

Ο Σουηδός επιθετικός του "τριφυλλιού" ταλαιπωρήθηκε από ίωση τα τελευταία 24ωρα και μολονότι το απόγευμα της Τετάρτης (19/10)ήταν καλύτερα, αργότερα το βράδυ ανέβασε υψηλό πυρετό και το πρωί της Πέμπτης ξύπνησε… χάλια. Κι ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στο αποψινό παιχνίδι με τη Σταντάρ (ανάλογα με το πώς θα κυλήσει το υπόλοιπο της μέρας, θα ξεκαθαρίσει και το αν θα είναι στον πάγκο!).

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΛΕΤΟ

Τη θέση του Μπεργκ στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Λέτο, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ λίγο πριν τη… σέντρα θα αποφασίσει ο Στραματσόνι, για το ποιος θα παίξει ως «ελεύθερος» πίσω απ’ τον Αργεντινό άσο. Ο Ιμπάρμπο πλέον είναι… αουτσάιντερ, αφού αν και ιατρικώς είναι "ΟΚ", αγωνιστικά έχει χάσει το ρυθμό του και ο "Στράμα" δεν θεωρεί πως είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός.

Οι επιλογές λοιπόν είναι δύο. Το πιο πιθανό είναι να πάει σε ένα σχήμα με τον Εμποκού, ο οποίος και το γήπεδο «γνωρίζει» καλά και μπορεί να δώσει ταχύτητα στις μεταβάσεις του Παναθηναϊκού στην επίθεση, όποτε ανακτά την κατοχή της μπάλας. Το δεύτερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Λουντ πίσω απ’ τον Λέτο, αν και έτσι θα περιοριστούν ακόμη περισσότερο οι επιλογές που θα έχει ο Ιταλός απ’ τον πάγκο, ειδικά για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο "ΚΟΥΤΡΟΥ"

Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και με τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος ταλαιπωρείται απ’ το βράδυ της Δευτέρας με γαστρεντερίτιδα. Χθες δεν έφαγε τίποτα για να ηρεμήσει λίγο το στομάχι του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο οργανισμός του έχει εξαντληθεί. Ο Ιταλός τεχνικός σκοπεύει να τον περιμένει μέχρι το απόγευμα και είναι πιθανό να κάνει κάποια τεστ ετοιμότητας λίγη ώρα πριν το ματς.Οι πιθανότητες πάντως είναι υπέρ της συμμετοχής του "Κούτρου" στο ματς.

Σε αντίθετη περίπτωση θα "επιστρατευτεί" ο -επίσης ανέτοιμος λόγωτραυματισμού στο γόνατο- Ιβάν Ιβανόφ, προκειμένου να διατηρηθεί η τριάδα στα μετόπισθεν! Πολλά προβλήματα λοιπόν, λίγες ώρες πριν απ’ το πιο καθοριστικό (doordie) ματς για την παρουσία των «πράσινων» στον όμιλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το "καταραμένο" Βέλγιο και τα "κλειδιά" της νίκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK