Επεισόδιο Μπεργκ με τον προπονητή της Μπρόντμπι, τι καταγγέλλουν οι Δανοί

Φραστικό επεισόδιο με παίκτες και τον προπονητή της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, είχε ο Μάρκους Μπεργκ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Λεωφόρο.

Επεισόδιο Μπεργκ με τον προπονητή της Μπρόντμπι, τι καταγγέλλουν οι Δανοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένταση επικράτησε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι.

Όπως ισχυρίζονται οι Δανοί, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε με ρατσιστικό τρόπο κατά του Λεμπογκάνκ Πίρι. Ο ίδιος ο Σουηδός ποδοσφαιριστής διαψεύδει κατηγορηματικά το γεγονός και υποστηρίζει ότι δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από την πλευρά των Δανών.

Μετά από το τέλος του αγώνα, η πιο μεγάλη αντιπαράθεση ήταν αυτή του άσου του Παναθηναϊκού με τον προπονητή της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, με αφορμή τους διαπληκτισμούς του Σουηδού με τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο 48χρονος τεχνικός ζήτησε το λόγο από τον άσο του "τριφυλλιού" και οι δύο άνδρες τα είπαν σε έντονο ύφος για λίγη ώρα. Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής φέρεται να είπε στον Μπεργκ "έλα σε περιμένω στη Δανία και θα καλοπεράσεις".

Οι διαξιφισμοί των δύο ανδρών παρέμειναν σε λεκτικό επίπεδο και το επεισόδιο έληξε μετά από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Μπρόντμπι 3-0
Στραματσόνι: "Ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο"
ΕΝΣΤΑΣΗ από την Μπρόντμπι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK