Επίθεση Φίρι σε Μπεργκ: "Δεν υπάρχει ανθρωπιά"

Ο Λεμπογκάνγκ Φίρι επιτέθηκε εναντίον του Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεμπογκάνγκ Φίρι δεν έδωσε το χέρι του στον Μάρκους Μπεργκ κατά τον χαιρετισμό των ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού και Μπρόντμπι πριν από τη σέντρα του αγώνα στη Δανία και στη συνέχεια προχώρησε σε επίθεση εναντίον του Σουηδού φορ στις δηλώσεις του.

"Δεν μπορούσα να του δώσω το χέρι μετά από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν με σεβάστηκε ως ανθρώπινο ον, όπως οι υπόλοιποι, δεν βρήκα το λόγο να του δώσω το χέρι. Αν κάποιος δεν με βλέπει ως άνθρωπο, δεν μπορώ κι εγώ να του δείξω ανθρωπιά. Η ανθρωπιά δεν υπάρχει στη ζωή του, άρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα πάω να τον χαιρετήσω. Αν δεν είναι άνθρωπος, δεν μπορώ να τον κάνω εγώ", τόνισε αρχικά.

"Χρειάζεται να είσαι άνδρας για να ζητήσεις συγγνώμη κι από τη στιγμή που δεν το έκανε δεν μπορώ να περιμένω κάτι. Έτσι εστιάζω στον εαυτό μου και σε όσους με αντιμετωπίζουν σαν ίσο".

Όσο για τον εάν επηρεάστηκε από τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, σημείωσε: "Για μένα δεν ήταν πρόβλημα. Είχα ένα πρόβλημα με το νούμερο εννιά του Παναθηναϊκού (σ.σ. δεν είπε το όνομά του) και ήταν δύσκολο να το καταπιώ, αλλά ως ποδοσφαιριστής πρέπει να εστιάζεις σε ό,τι μπορείς να επηρεάσεις εσύ ο ίδιος κι αυτό είναι η απόδοσή μου. Όλα τα άλλα είναι για τα ΜΜΕ και τους προπονητές. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω και έκανα το καλύτερο που μπορούσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημήτρης Κριτής: Well done guys και πάμε γι' άλλα
Στραματσόνι: "Γι' αυτό έβγαλα Ιμπάρμπο και Λεντέσμα"
Μπρόντμπι - Παναθηναϊκός 1-1
ΑΗΔΙΑ: Το εμετικό πανό των οπαδών της Μπρόντμπι για Μπεργκ

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!