Έτοιμη για Καμπάλα και... Παναθηναϊκό η Γιαγκελόνια

Ο Παναθηναϊκός περιμένει Γιαγκελόνια ή Καμπάλα στο δρόμο για τα πλέι οφ του Europa League. Η πολωνική ομάδα έκανε πρεμιέρα στο εγχώριο πρωτάθλημα, δείχνοντας τα δόντια της...

Έτοιμη για Καμπάλα και... Παναθηναϊκό η Γιαγκελόνια

Με το... δεξί και με σούπερ διπλό, άρχισε τις υποχρεώσεις της στην πολωνική λίγκα η Γιαγκελόνια, υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς επικράτησε 1-0 της Νιετσιέτζα.

Παρά την κόπωση μετά το πολύωρο ταξίδι απ' το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, η ομάδα του Ιρινέους Μάμροτ, που έχασε το περσινό πρωτάθλημα Πολωνίας για ένα... γκολ, πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο εγχώριο επίσημο παιχνίδι της χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Σεκούλσκι στο 47' και πλέον αφοσιώνεται στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Καμπάλα στο Μπιάλιστοκ, έχοντας ισχνό προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Η Γιαγκελόνια έφτιαξε πολύ περισσότερες "καθαρές»"ευκαιρίες απ’ τους αντιπάλους της και θα μπορούσε να έχει "καθαρίσει" πολύ πιο εύκολα τη νίκη, εάν ήταν λίγο πιο εύστοχοι στα τελειώματά τους οι Τσέρνιχ και Ρόμαντσουκ.

Η 11άδα της Γιαγκελόνια: Κέλεμεν, Γκόρντον, Ρούνιε, Γκούτι, Γκιγέρμε, Σζιμάνσκι (60’ Σζιμόνοβιτς), Ρόμαντσουκ, Τσέρνιχ, Πόσπισιλ (70' Νοβικόβας), Χομτσενόφσκι, Σεκούλσκι (77' Σέρινταν)α

News 24/7

24MEDIA NETWORK