Γλίτωσε την τιμωρία της έδρας ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την τιμωρία έδρας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του Europa League με την Καμπάλα, καθώς η UEFA του επέβαλλε βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα είχε προκαλέσει την έκρηξη των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν τους παίκτες.

Οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες για το "τριφύλλι", αφού δύσκολα θα γλίτωνε την τιμωρία της έδρας. Παρόλα αυτά, η UEFA εμφανίστηκε... ελαστική, καθώς επέβαλλε βαρύ χρηματικό πρόστιμο στους "πράσινους", ενώ θα είναι κι υπό την επιτήρησή της.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).