Γουακάσο: "Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League ήταν μόνο η αρχή κατά τον Μουμπάρακ Γουακάσο.

Γουακάσο: "Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο έτρεχε για... τρεις στο δεύτερο ματς με την Μπρόντμπι. Ο ίδιος πάντως φρόντισε να μετριάσει τον ενθουσιασμό των υπολοίπων για την εμφάνισή του λέγοντας πως όλα είναι θέμα συνολικής προσπάθειας.

Ο Γκανέζος χαφ μίλησε επίσης για τους στόχους του Παναθηναϊκού, σημαδεύοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΙΠΕ:

-Για την επιστροφή της ομάδας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

"Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν σ’ όλα αυτά τα ματς των προκριματικών. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο όλο αυτό, αλλά δουλέψαμε πολύ σκληρά και γι’ αυτό αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους στην ομάδα".

-Για το γεγονός ότι στο ματς με την Μπρόντμπι έδειχνε... ασταμάτητος:

"Όχι, όχι... Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλα έγιναν χάρη στους συμπαίκτες μου. Ολοι δουλεύουμε μαζί σαν ένα και σίγουρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα από μόνος μου χωρίς αυτούς. Ηταν μια πολύ καλή εμφάνιση απ’ όλη την ομάδα".

-Για το τι άλλαξε στο β’ ημίχρονο του αγώνα της Δανίας και ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πολύ καλύτερος:

"Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας έτρεξαν πιο πολύ από εμάς, αλλά ξέραμε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν σ’ αυτό το ρυθμό για περισσότερο από 70 λεπτά. Ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο".

-Για το αν νιώθει πλέον η ομάδα έβγαλε από πάνω της την πίεση:

"Δεν είχαμε πίεση. Είχαμε ηρεμία μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα".

-Για τον επόμενο στόχο στο Europa League:

"Ο σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως κάνουμε απ’ την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και να προχωρήσουμε".

-Για το πρωτάθλημα:

"Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη λίγκα. Αν θες όμως να κερδίζεις τίτλους θα πρέπει να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά. Ακόμη πιο σκληρά απ’ ότι δουλεύαμε μέχρι σήμερα".

-Για το αν έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο που ήθελε, όταν ήρθε στην ομάδα:

"Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, γιατί έχουμε μπροστά μας μια ακόμη πιο δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να συγκεντρωθώ και να δουλέψω ακόμη περισσότερο…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK