Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

Με δύο τερματοφύλακες και χωρίς τον Μεντί Αμπέντ δόθηκε στην UEFA η λίστα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την ΑΪΚ.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού
Στραματσόνι Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο ματς με τη σουηδική ΑΪΚ στον γ' προκριματικό του Europa League. Το έκανε ωστοσο η UEFA στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η μοναδική έκπληξη έχει να κάνει με την παρουσία μόνο δύο τερματοφυλάκων, του Λουκ Στιλ και του Στέφανου Κοτσόλη. Αποκλείστηκε δηλαδή ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Κατά τ' άλλα, δηλώθηκαν όλοι οι υπόλοιποι, νεοαποκτηθέντες ή μη, πλην φυσικά του Μεντί Αμπέντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Στη λίστα βρίσκονται οι: Στέφανος Κοτσόλης, Λουκ Στιλ, Γιώργος Κουτρουμπής, Νούνο Ρέις, Νίκος Μαρινάκης, Νάνο, Νίκλας Χουλτ, Τζιαντομένικο Μέστο, Ροντρίγο Μολέδο, Στέφανος Ευαγγέλου, Ιβάν Ιβανόφ, Ολιβιέ Μπουμάλ, Κάρλος Ζέκα, Ρόμπιν Λουντ, Λούκας Βιγιαφάνιες, Μουμπάρακ Γουακάσο, Κριστιάν Λεντέσμα, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Πασχάλης Στάικος, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Μάρκους Μπεργκ, Σεμπαστιάν Λέτο, Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Αν χρειαστεί, οι "πράσινοι" έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε προσθαφαιρέσεις μέχρι 24 πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Η λίστα, όπως δημοσιεύτηκε στην UEFA:

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK