Καθησυχάζει η ελληνική Πρεσβεία στο Μπακού

Η ελληνική Πρεσβεία στο Μπακού εξήγησε στον Sport24 Radio 103,3 ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για όσους επισκεφτούν την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν στο ματς του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα.

Καθησυχάζει η ελληνική Πρεσβεία στο Μπακού

Το Sport24 Radio 103,3 επικοινώνησε με την ελληνική Πρεσβεία στο Μπακού και θέλησε να πάρει πληροφορίες για την κατάσταση στη χώρα και εάν οι ειδήσεις που φτάνουν στην πρωτεύουσα, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι Έλληνες διπλωματικοί ακόλουθοι ήταν καθησυχαστικοί, τονίζοντας ότι τα επίπεδα ασφαλείας στο Μπακού είναι υψηλά και κανένας δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Όπως ανέφεραν, η εικόνα που μεταφέρεται δεν έχει καμία δόση αλήθειας και οι κάτοικοι είναι φιλήσυχοι και φιλόξενοι με τους ξένους.

Όσο για την αποστολή του Παναθηναϊκού, ανέφεραν ότι η επικοινωνία των στελεχών της ΠΑΕ με τους αξιωματούχους της Πρεσβείας αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα του ταξιδιού και δεν έχει υπάρξει κάποιο αίτημα για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Σχολιάζοντας τη δολοφονία του Ρασίμ Αλίγεφ, εξηγούσαν ότι ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάν Αλίγεφ, χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση προκειμένου να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατό και σημείωναν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Για του λόγου το αληθές, στο Μπακού διεξήχθησαν τον Ιούνιο οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες και τον Ιούλιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK