Ούτε τώρα! "Αδιάφορος" και... λίγος ο Παναθηναϊκός

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερισχύσει της Θέλτα και η ισπανική ομάδα πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο, επικρατώντας με 2-0 και πήρε το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση του Europa League. Χωρίς νίκη στον όμιλο έμεινε το "τριφύλλι".

Ούτε τώρα! "Αδιάφορος" και... λίγος ο Παναθηναϊκός

Ούτε στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός κατάφερε να... σπάσει το αρνητικό σερί και να πανηγυρίσει νίκη σε φάση ομίλων του Europa League.

Οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό έχασαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με την κοντινή προβολή του Ρινάλντι να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Ρούμπεν. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, δέχτηκε γκολ στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Στιλ. Από τη σέντρα του Μάγιο και αδράνεια των Μέστο, Μολέδο στο κέντρο της άμυνας, ο Γκουϊντέτι με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε έκανε το 1-0 για τους Ισπανούς. Στα λεπτά που ακολούθησαν και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες .

Ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν δημιούργησε ούτε μία απειλητική στιγμή για την εστία του Ρούμπεν. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας στο... ρελαντί, από τη στιγμή που τους "βόλευε" το σκορ στο Βέλγιο (ο Άγιαξ είχε το προβάδισμα με 1-0), δεν έδειχναν διάθεση να πιέσουν για δεύτερο γκολ, όμως κατάφεραν να το πετύχουν, χάρις σε μια ανοησία του Μολέδο στο 75', ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα κλώτσησε στο λαιμό τον Γκουϊντέτι μέσα στην περιοχή. Ο Ορεγιάνα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νίκησε τον Στιλ και... έγραψε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (83΄ Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (70΄ Λέτο), Ρινάλντι (60΄ Ιμπάρμπο).

ΘΕΛΤΑ (Μπερίσο): Ρούμπεν, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Ραντόγια, Βας (63΄ Ντίας), Ερνάντεθ, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (90΄ Γκόμεζ), Ορεγιάνα (82΄ Σίστο).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK