Με τη… γούρικη φανέλα του ο Παναθηναϊκός

Με τη φανέλα που έκανε… παρέλαση στα τέσσερα ματς των προκριματικών θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αγιαξ στη Λεωφόρο, στην πρεμιέρα του «τριφυλλιού» στη φάση των ομίλων του Europa League.

Με τη… γούρικη φανέλα του ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς… απρόοπτα και με ξεκάθαρες οδηγίες από τον παρατηρητή της UEFA, τον Σκοτσέζο Σκοτ Στούθερς και τον επιπλέον security officer που όρισε η διεθνής ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/9) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η τελική σύσκεψη για τα μέτρα και την οργάνωση του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αγιαξ.

Ο Αγγλος διαιτητής της αναμέτρησης, Αντρέ Μάρινερ, ενημέρωσε για τα διαδικαστικά ζητήματα των κανονισμών, αλλά και τις αλλαγές που έχουν γίνει από το καλοκαίρι κι έπειτα, ενώ σε συνεργασία με τις ομάδες, αποφασίστηκαν τα χρώματα στις φανέλες των δύο «μονομάχων».

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά με την πράσινη φανέλα του, με τις πλάγιες ρίγες, που εκτός του ότι αγαπήθηκε πολύ απ’ τον κόσμο του, στην καλοκαιρινή σειρά των ευρω-προκριματικών, ήταν απόλυτα… γουρλίδικη, αφού το «τριφύλλι» έκανε περίπατο κόντρα σε ΑΪΚ και Μπρόντμπι με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία (γκολ 7-1). Ο δε Αγιαξ θα φορέσει την παραδοσιακή λευκή του εμφάνιση με τη μεγάλη, κόκκινη κεντρική κάθετη ρίγα.

Με τη… γούρικη φανέλα του ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ακολούθως ο παρατηρητής αγώνα και ο security officer ανέλυσαν για τελευταία φορά τα δεδομένα του αγώνα. Από την ώρα άφιξης και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ομάδες (ο Αγιαξ έχει καταλύσει στη «Μεγάλη Βρετάνια» στο Σύνταγμα), μέχρι το πώς θα έρθουν και πως θα μπουν στο γήπεδο, οι περίπου 300 οπαδοί του «Αίαντα» που ακολούθησαν την ομάδα τους στην Αθήνα.

Οι έλεγχοι που θα γίνουν θα είναι πολύ αυστηροί, ενώ όπως διευκρινίστηκε η UEFA θα είναι τρομερά αυστηρή σε χρήση λέιζερ ή βεγγαλικών, καθώς οι ποινές από φέτος έχουν αυστηροποιηθεί πολύ περισσότερο.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ακολούθως πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας και την αποφυγή μεγάλων ουρών κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, θα ήταν προτιμότερο ο κόσμος να αρχίσει να φτάνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK