Νέο "λουκ" για τον βασικό Πούκι στο ντέρμπι με Κοπεγχάγη

Η Μπρόντμπι πήρε τη νίκη στο φινάλε στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, με τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού Τεέμου Πούκι να παίζει βασικός και να εμφανίζεται με νέο... λουκ στο μαλλί.

Νέο "λουκ" για τον βασικό Πούκι στο ντέρμπι με Κοπεγχάγη

Ο Τεέμου Πούκι αποτελεί τον υπαριθμόν 1 στόχο του Παναθηναϊκού για τη γραμμή κρούσης του και δεν αποκλείεται το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Κοπεγχάγη να ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπρόντμπι.

Ο Φινλανδός φορ βρέθηκε κανονικά στο αρχικό σχήμα της Μπρόντμπι (για αυτό άλλωστε και δεν υπήρχαν διαπραγματεύσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει σημάδι καλής θέλησης απέναντι στους Δανούς) και αγωνίστηκε για 73 λεπτά, με το κοινό των γηπεδούχων να τον χειροκροτεί τη στιγμή της αλλαγής του.

"Δοκίμασα χτες και ένιωσα καλά. Είμαι έτοιμος να παίξω. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς στην Δανία. Ένα μεγάλο ματς και για τους δύο. Νομίζω είναι η σειρά μας να νικήσουμε απόψε, πιστεύω θα σκοράρουμε μερικά γκολ", τόνισε λίγο πριν το ματς ο Πούκι, που εμφανίστηκε εντελώς "ανανεωμένος" στο γήπεδο έχοντας ξυρίσει το κεφάλι του.

Σημάδι μήπως για αλλαγή και στην... ομάδα; Αυτό θα φανεί σε λίγες ημέρες από τώρα, με την Μπρόντμπι να πανηγυρίζει πάντως την Κυριακή καθώς επιβλήθηκε 1-0 της μεγάλης αντιπάλου της με γκολ στο 90'...

Photo Credits: Jens Dresling/Polfoto via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK