Ουζουνίδης: "Του χρόνου θα είναι αλλιώς…"

Η "υπόσχεση" του Ουζουνίδη για τον ευρωπαϊκό Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν, το μοιραίο εξάλεπτο της Λεωφόρου, τα εύσημα προς τον Γιόχανσον και η «άλλη» ομάδα μετά τη διακοπή.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο εξάλεπτοblack-outτου αγώνα της Λεωφόρου, κρίθηκαν τα πάντα στο ζευγάρι του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος ωστόσο κάθε άλλο παρά… απαισιόδοξο τόνο έβγαλε στις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός τώρα φτιάχνεται, εξήρε το αγωνιστικό πνεύμα του (ανέτοιμου) Ματίας Γιόχανσον και υποσχέθηκε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση στα ευρωπαϊκά ματς του «τριφυλλιού» σε ένα χρόνο, τέτοια εποχή, αλλά και πολύ καλύτερη εικόνα απ’ τους «πράσινους» μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

"Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 24/8) δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο μέρος. Είναι φυσιολογικό αυτό καθώς ο αντίπαλος είναι καλός στην έδρα του. Εμείς είχαμε αρκετούς παίκτες μέσα στην ομάδα που ήταν ανέτοιμοι να αγωνιστούν σε υψηλή ένταση. Αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος. Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια ομάδα που θα μπορούσε να παίζει στο Champions League.

Μετά τη διακοπή θα παρουσιάσουμε άλλη ομάδα γιατί κάποια παιδιά που δεν είναι ακόμα έτοιμα θα μπουν στην ομάδα. Ευτυχώς σήμερα δεν είχαμε κανένα τραυματισμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ματίας που αγωνίστηκε για 90λεπτά τόσο κόντρα στον Πλατανιά όσο και σήμερα και θέλω να έχω τέτοιους παίκτες στην ομάδα", τόνισε ο 48χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για το που κρίθηκε η πρόκριση:

"Στα έξι λεπτά της Λεωφόρου. Εκεί όπου δεχτήκαμε τρία γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε από τον αντίπαλο. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι και σε άλλα επίπεδα. Είναι μια ομάδα με συνοχή, που παίζει πολλά χρόνια μαζί, ενώ εμείς δημιουργούμε μια ομάδα. Δεν είμαι απογοητευμένος. Παρότι δεν έχουμε το γκρουπ που θέλουμε θα μπορούσαμε και στα δυο ματς να πάρουμε περισσότερα πράγματα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό γκρουπ και του χρόνου τέτοια εποχή τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για εμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK