ΠΑΡΑΔΟΧΗ Ισπανών: Ήταν πέναλτι του Ιμπάρμπο

Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού δέχθηκε σπρώξιμο εντός περιοχής προτού εκτελέσει τον Άλβαρεθ, αλλά ο Λούκα Μπάντι έκλεισε τα μάτια. Οι Ισπανοί δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την απόφαση του ρέφερι.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ Ισπανών: Ήταν πέναλτι του Ιμπάρμπο

Ναι ο Παναθηναϊκός έχασε 2-0 στο Βίγκο. Ναι ο Αντρέα Στραματσόνι "κοιμήθηκε" στον πάγκο αφήνοντας χωρίς αλλαγή την 11άδα του ως το 88'. Ναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έχασε το εύκολο τετ α τετ του 37' τη στιγμή που είχε όλο το χρόνο να σκεφτεί και να πάρει την καλύτερη απόφαση.

Ωστόσο αν ο Λούκα Μπάντι είχε δει την παράβαση του Καμπράλ στον 67' και είχε δώσει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κολομβιανού επιθετικού, ποιος αμφιβάλλει ότι η ιστορία της αναμέτρησης θα είχε γραφεί διαφορετικά, αφού η Θέλτα θα είχε ανοιχτεί κι άλλο.

Ήταν μια κομβική φάση που θα μετέβαλε τα δεδομένα, αφού οι Γαλιθιάνοι θα έμεναν με παίκτη λιγότερο στο χορτάρι. Δόθηκε όμως συνέχεια, το πιθανό 1-0 για το "τριφύλλι" δεν έγινε κι ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα.

Φάση στην οποία στάθηκε και ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου, ψάχνοντας να καταλάβει γιατί δεν δόθηκε: " Ήταν πέναλτι και κόκκινη γιατί ο παίκτης της Θέλτα γκρεμίζει τον Ιμπάρμπο. Ήταν λάθος. Ίσως ήταν μακριά, δεν ξέρω. Ψάχνω να βρω τον λόγο. Ήμασταν άτυχοι σε σχέση με διαιτησία".

Οι ίδιοι οι Ισπανοί (και όχι) που παρακολουθούσαν το ματς αναγνώρισαν το δίκαιο των διαμαρτυριών των "πρασίνων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πικρή ήττα από τη Θέλτα για τον άστοχο Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK