Πρώτο "πράσινο" ταξίδι για Μπιλμπάο!

Παίρνει… φωτιά ο κατασκοπευτικός μηχανισμός του Παναθηναϊκού με παρουσία στο σαββατιάτικο (5/8) φιλικό των Βάσκων με τη Λίβερπουλ στο Δουβλίνο, αλλά και στο τελευταίο φιλικό τεστ της Μπιλμπάο στις 12/8 με την Αλαβές του Γουακάσο στο "Σαν Μαμές". Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Real Madrid's goalkeeper Keylor Navas, left, and Sergio Ramos, fail to block the ball as Athletic Bilbao's Aritz Aduriz scores during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
bilbao AP

Μετά από κάθε ευρώ-κλήρωση, «ζεσταίνονται» πάντοτε και οι κατασκοπευτικοί «μηχανισμοί» κάθε ομάδες κι ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει -και μάλιστα άμεσα- τα ταξίδια «αντικατασκοπίας» της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η ισπανική ομάδα, αντιμετωπίζει το απογευματόβραδο του Σαββάτου (5/8, 7.15 μ.μ. Ελλάδος), τη Λίβερπουλ σε ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό που θα διεξαχθεί στο «Aviva Stadium» του Δουβλίνου και οι «πράσινοι» (προ)ετοιμάζουν το πρώτο ταξίδι τους για να «τσεκάρουν» από κοντά την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού».

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (4/8) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έψαχναν εισιτήρια για την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, ωστόσο το πιο πιθανό είναι πως θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» μέσω «κατασκόπου» τους (με τον αναλυτή Βασίλη Αρματά, εκτός απροόπτου) στο μεγάλο φιλικό της Αθλέτικ.

Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρχει άνθρωπος του «τριφυλλιού» και στο τελευταίο φιλικό των Βάσκων πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αυτό κόντρα στην Αλαβές του Μουμπάρακ Γουακάσο, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου (8.30 μ.μ. Ελλάδος) στο «Σαν Μαμές».

Επίσης, ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κινηθεί για να πάρουν στα χέρια τους τα dvd των δύο αγώνων της Αθλέτικ με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στον γ’ προκριματικό του Europa League, προκειμένου να ξεκινήσουν την πρώτη ανάλυση του αντιπάλου τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK