ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: "Κατάπιε" την Καμπάλα ο Παναθηναϊκός!

Ο ατσάλινος Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε πανάξια νίκη με 2-1 μέσα στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καμπάλα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Europa League. Μπορεί το τριφύλλι να δέχθηκε πρώτο γκολ, όμως απάντησε με υπέροχα τέρματα των Λουντ και Καμπέσας (VIDEOS).

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει ομίλους. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη νίκησε για δεύτερη φορά την Καμπάλα (1-0 και 2-1) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι από τους Αζέρους.

Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έχασαν και μερικές καλές ευκαιρίες για γκολ με μεγαλύτερη αυτή του Όμρι Άλτμαν, ο οποίος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα (52'), χάρη στο αυτογκόλ του Ροδρίγο Μολέδο.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα. Αρχικά στο 63' με φοβερό γυριστό σουτ του Ρόμπιν Λουντ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπράιαν Καμπέσας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την "πράσινη" φανέλα, αφού πρώτα "χόρεψε" την αντίπαλη άμυνα. Ο τελευταίος από τη στιγμή που μπήκε ήταν εξαιρετικός. Έτρεχε ασταμάτητα, είχε πάθος, ενώ στο 82' λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως τον σταμάτησε ο κίπερ της Καμπάλα και στη συνέχεια της φάσης ο Λουντ έχασε την ευκαιρία σε κενό τέρμα.

Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει εκτός από την πρόκριση και την ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας του.

ΓΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χριχορτσούκ):Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Χιουσεΐνοβ (75' Μαμαντόβ Α.), Μαλόουν (80' Μαμαντόβ Ε.), Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς, Νταμπό (74' Κονέ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο. Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (62' Καμπέσας), Λουντ, Άλτμαν (56' Λουτσιάνο), Μολίνς (81' Ρέις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK