Στις 00:20 πρόλαβε και δήλωσε τον Τσάβες ο ΠΑΟ!

Η εξαιρετική προετοιμασία του μηχανισμού των «πράσινων» για τις ιατρικές εξετάσεις και τα τελικά έγγραφα της μεταγραφής του «Κομαντάντε» και ο πολύ καλός συντονισμός της ΕΠΟ με την Ομοσπονδία της Αργεντινής, επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να βάλει εντός χρόνου το όνομα του Αργεντινού άσου στην ευρώ-λίστα των αγώνων με την Αθλέτικ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
chavez chaves EUROKINISSI SPORTS

Η οργάνωση και ο μηχανισμός που είχαν (προ)ετοιμάσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας (14/8) λειτούργησε υποδειγματικά και έστω και στο παρά… ένα, οι «πράσινοι» πρόλαβαν και δήλωσαν τον Αντρές Τσάβες (και) για τα δύο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα πλέι-οφ τουEuropaLeague!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έδωσαν μία απίστευτη μάχη με το χρόνο, για να προλάβουν τη χρονική προθεσμία και στις 00.20 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/8), δηλαδή 40 λεπτά πριν εκπνεύσει τοdeadlineτηςUEFAγια τη μία αλλαγή ή προσθήκη που είχε δικαίωμα να κάνει η κάθε ομάδα πριν απ’ τους πρώτους αγώνες των πλέι-οφ, ο Παναθηναϊκός δήλωσε εγκαίρως τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο Τσάβες έφυγε… σφαίρα απ’ το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αμέσως μετά την άφιξή του στις 5.10 μ.μ. της Τετάρτης (16/8) και πήγε στο «Υγεία» όπου τον περίμενε ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος, ο οποίος τον πέρασε από πολύ προσεκτικό ιατρικό έλεγχο. Την ίδια ώρα ο μάνατζέρ του Φερνάντο Ιντάλγκο, μαζί με έναν δικηγόρο και τον συνεργάτη τους στην Ελλάδα, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, πήγαν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι και διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων του «Κομαντάντε» που είχαν ήδη προετοιμαστεί. Λίγο μετά τις 9.30 μ.μ., ο Τσάβες πήγε κι αυτός στην ΠΑΕ, υπέγραψε όλα τα έγγραφα, «σφράγισε» τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2020 κι από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας άλλος αγώνας… δρόμου.

Κι αυτό διότι έπρεπε να υπάρξει συνεργασία και καλός συντονισμός της ΕΠΟ με την Ομοσπονδία της Αργεντινής, για να σταλεί εγκαίρως τοITC(InternationalTransferCertificate), δηλαδή το Διεθνές Μεταγραφικό Πιστοποιητικό του 26χρονου άσου, μαζί με 1-2 ακόμη έγγραφα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και να σταλεί όλο το πακέτοonlineστο σύστημα τηςUEFA.

Αυτό έγινε τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στις 00.20 ο Παναθηναϊκός δήλωσε και τυπικά τον Τσάβες στην ευρώ-λίστα του για τα ματς με τους Βάσκους. Κι αν στο πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου (Πέμπτη, 17/8) θα ήταν ούτως ή άλλως… απίθανο να «μπει» ο «Κομαντάντε» στην αποστολή (προέρχεται από ταξίδι 19 ωρών, δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με τους «πράσινους» και καλά-καλά δεν ξέρει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του), ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον έχει στη διάθεσή του για τη ρεβάνς του Μπιλμπάο (24/8) και βεβαίως την κυριακάτικη (20/8) πρεμιέρα τηςSuperleagueμε τον Πλατανιά στα Περιβόλια…

News 24/7

24MEDIA NETWORK