Τσάβες, Γιόχανσον και όλοι μέσα κόντρα στην Μπιλμπάο

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τη ρεβάνς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ότι… καλύτερο έχει στη διάθεσή του, παρατάσσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα πλέι-οφ τουEuropaLeague.

Ο Ελληνας τεχνικός αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να ξεκινήσει για δεύτερο σερί ματς στην ενδεκάδα τον Ματίας Γιόχανσον, μολονότι δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια, προκειμένου να μην διαταράξει όλες τις ισορροπίες των θέσεων και των γραμμών του «τριφυλλιού».

Κάτω απ’ τα γκολπόστ θα ξεκινήσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Οι Γιόχανσον και Χουλτ θα πάρουν θέση στα δύο άκρα της άμυνας, με τον Κολοβέτσιο να αποτελεί τον αντικαταστάτη του τραυματία Μολέδο, στο πλευρό του Κουτρουμπή. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής το δίδυμο θα αποτελείται ξανά από τους Ζέκα-Κουρμπέλη, με τους Καμπέσας δεξιά και Λουντ αριστερά, ενώ στην επίθεση ο Λουτσιάνο θα παίξει ως ελεύθερος πίσω απ’ τον προωθημένο Τσάβες.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στιλ, Δώνης, Άλτμαν, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου και Πίσπας.

Η Αθλέτικ θα ξεκινήσει με τους: Ερερίν, Λέκουε, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα, Μουνιαΐν, Κόρδοβα, Αντούριθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK