Του έλειψε η ουσία...

Ο Πανιώνιος δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν του δόθηκε η ευκαιρία και το πλήρωσε με αυτογκόλ του Κόρμπου. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να κάνει τη ζημιά στη Μακάμπι, όμως η κόπωση και τα λάθη έφεραν τον αποκλεισμό εξαιτίας της νέας ήττας με 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Του έλειψε η ουσία...

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν το φαβορί για την πρόκριση όταν κληρώθηκε με τον Πανιώνιο και το επιβεβαίωσε πετυχαίνοντας νίκες και στα δύο ματς με την ελληνική ομάδα. Οι “κυανέρυθροι” θα μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερα από τις κόντρες με τους Ισραηλινούς, αλλά τους έλειψε η ουσία παρότι ανά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από σκληρές μονομαχίες και όχι ιδιαίτερες ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο μέσα στο γήπεδο με τον Πανιώνιο να απειλεί χάρη σε σουτ των Βλάχου και Γεσίλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το δεύτερο ημίχρονο, ειδικά στην αρχή. Οι Νεοσμυρνιώτες περίμεναν την Μακάμπι να επιτεθεί για να την πιάσουν στον... ύπνο. Έκαναν μία καλή ευκαιρία στο 54' με σουτ του Χατζισαφί που όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Δυστυχώς για τον Πανιώνιο η κόπωση και τα λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου έδωσαν “αέρα” στην Μακάμπι η οποία έψαχνε το γκολ για να “κλειδώσει” την πρόκριση, εκμεταλλευόμενη τη νίκη στο πρώτο ματς στο Ισραήλ.

Πράγματι, το γκολ ήρθε και μάλιστα με άσχημο τρόπο για τους “κυανέρυθρους” καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 78' ο Κόρμπος σκόραρε στο τέρμα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από το Europa League.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου (13’ Σταυρόπουλος), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (86’ Γλύνος), Λάμπρου (73’ Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ

Μακάμπι (Τζόρντι Κρόιφ): Ραΐκοβιτς, Νταβίντζαντα, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Σπούνγκιν, Γέινι, Γκολάσα (87’ Ρίκα), Μπατόκιο (76’ Μίχα), Κιάρτανσον (83’ Ντ.Πέρετς), Ατζίλι και Σένφελντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK