Έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας ο Λέο Μάτος

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Σάββα Τζιομπάνογλου, μετά την πρόκριση του Δικέφαλου στα play offs του Europa League.

Έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας ο Λέο Μάτος

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γκαμπάλα και την πρόκριση στα play offs του Europa League: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω ότι εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, σε αυτούς τους ρυθμούς, ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και στην επόμενη φάση. Όταν παίζουμε καλά και κερδίζουμε, παίρνουμε αυτοπεποίθηση και είναι κάτι που το χρειαζόμαστε ενόψει των πλέι οφ”.

Για το αν νιώθει ότι φέτος θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα: “Ναι, νιώθω ένας από τους ηγέτες, όμως δεν είμαι ο μοναδικός. Η ομάδα έχει αρκετές προσωπικότητες όπως για παράδειγμα ο Μαλεζάς και ο Κρέσπο στην άμυνα. Ξέρω πως εγώ αλλά και όλοι θα πρέπει να είμαστε ηγέτες και το να είσαι ηγέτης σημαίνει να είσαι υπεύθυνος διότι έχει περισσότερες ευθύνες”.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: “Θα πρέπει πρώτα να δούμε τα παιχνίδια που έχουμε στην Ευρώπη. Κάναμε δυο παιχνίδια που μας έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση και τώρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι για να μπορέσουμε να βρεθούμε στη φάση των ομίλων που είναι σημαντικό για μας. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για μας αλλά χρονικά το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ Βέβαια, αυτή τη χρονιά και το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και θα δώσουμε εκεί το βάρος στη συνέχεια”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK