"Έκρηξη" Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Instagram για ΠΑΟΚ!

Το πρόωρο αντίο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ελέω Έστερσουντ προκάλεσε την αγανάκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, με τον Έλληνα διεθνή άσο να ξεσπάει για τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Σάλκε, της Μπάγερ Λεβερκούζεν, της Λειψίας και του Αμβούργου, ωστόσο η ομάδα που αγαπά και υποστηρίζει  ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν είναι άλλη από τον ΠΑΟΚ. Ουκ ολίγες οι φορές δε που έχει εκδηλώσει την αγάπη του για τον "δικέφαλο".

Το βράδυ της Πέμπτης όμως, οι "ασπρόμαυροι" τον κέρασαν πραγματικό ... φαρμάκι αφού κατάφεραν να πέσουν θύμα έκπληξης - αποκλεισμού από την "σταχτοπούτα"  Έστερσουντ.

Με αποτέλεσμα αι ο Έλληνας άσος του Αμβούργου να ξεσπάσει  οπαδικά κατά... δικαίων και αδίκων μέσω διαδοχικών ποσταρισμάτων του στο Instagram, τα οποία σίγουρα θα συζητηθούν

Αναλυτικά τα τρία μηνύματά του:

"Μόνο εσείς μπορείτε, μόνο! 90 λεπτά, ούτε φάση, μπράβο μας. Ο Αθανασιάδης φταίει...".

"Ούτε ένας Έλληνας μέσα! Ούτε πάσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε, έλεος...".

"Έλεος ρε π@@@η μου...".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".