Η Λοκομοτίβα το προβάδισμα για αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα είναι πιθανότατα η ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον β' προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς οι Κροάτες επικράτησαν της Μπρόουτον με 3-1.

Η Λοκομοτίβα το προβάδισμα για αντίπαλος του ΠΑΟΚ
WWW.KL-PHOTO.COM

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα είναι όπως όλα δείχνουν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον β' προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Κροάτες πέρασαν νικηφόρα από την Ουαλία επικρατώντας με 1-3 της Μπρόουτον και μάλιστα με ανατροπή. Απέκτησαν έτσι σαφές προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην έδρα τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28' με τον Ράiλι όμως η ομάδα του Ζάγκρεμπ απάντησε και μάλιστα τρεις φορές, με τους Σόβσιτς στο 48', Μάριτς στο 61' και Κόλαρ στο 68'. Στο 82' οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 4-1, ωστόσο ο Σόβσιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από την γραμμή του πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για λογαριασμό του "Δικεφάλου" βρέθηκε στο γήπεδο ο Γιούριτσα Βούτσκο. Ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ παρακολούθησε την αναμέτρηση προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τις πιθανές αντιπάλους των "ασπρόμαυρων".

Οι συνθέσεις:

Μπρόουτον: Κοάτες, Πίρσον, Φιλντ, Τζόουνς, Μπάντρις (83' Έβανς), Ράιλι, Γκρέι (75' Ουέιντ), Ουίγκναλ (84' Χίλινγκ), Όουεν, ΜακΓκιν, Όουενς.

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Σόβσιτς (84' Τσόριτς), Μάριτς (63' Κόλαρ), Φιόλιτς, Μίσιτς (75' Γκρτζαν), Αντρισάγεβιτς, Λέκο, Τσάπαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK