Τούντορ: "Η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, πρέπει να τη σεβαστούμε"

Σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα υποτιμήσει την Καμπάλα σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος στάθηκε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως το ματς στο Μπακού δεν θα είναι εύκολο για τον "Δικέφαλο". Τι είπε για τον Κάτσε και τον Φακούντο Περέιρα.

Τούντορ: "Η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, πρέπει να τη σεβαστούμε"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Μπακού όπου την Πέμπτη (17/9) θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ένα 24ωρο πριν από το ματς, ο Ιγκόρ Τούντορ τόνισε ότι ο "Δικέφαλος" δεν θα υποτιμήσει την Καμπάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για την απουσία του Κάτσε: "Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του".

Για την δυναμικότητα της Καμπάλα: "Έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό, άρα πρέπει να την σεβαστούμε. Έχουμε αναλύσει την ομάδα αυτή, είναι σοβαρή και έχει ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Έχει γρήγορους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ: "Θέλουμε την νίκη σε όλα τα ματς. Με νοιάζει να δω μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής".

Για τη διαφορά απόδοσης του ΠΑΟΚ στα εντός με τα εκτός έδρας ματς: "Δεν συμφωνώ πως η απόδοση είναι διαφορετική εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να διαχωρίσουμε τι σημαίνει παίζω καλά και το τι σημαίνει κερδίζω με άνεση. Το αποτέλεσμα κρίνεται από πολλούς παράγοντες, το διαιτητή, τον αγωνιστικό χώρο και την εμφάνιση της ομάδας. Πρέπει να δούμε συνολικά την απόδοση. Δεν συμφωνώ πάντως πως ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετική απόδοση εντός και εκτός έδρας".

Για το ότι η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό: "Έχω δει τα δύο ματς. Η Καμπάλα είναι δυνατή ομάδα, δεν θα είναι για εμάς ένα εύκολο ματς".

Για τον Φακούντο Περέιρα (σ.σ. αγωνίζεται πλέον στην Καμπάλα ως δανεικός από τον "Δικέφαλο") και αν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο να παίξει κατά του ΠΑΟΚ: "Θα έχει μεγάλο κίνητρο. Του εύχομαι τα καλύτερα για την σεζόν, αλλά όχι για το αυριανό ματς".

Για το αν υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ επειδή η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναικό και αν παίξει ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ: "Η πίεση είναι παντού, ακόμη και στην προπόνηση... Δεν είναι κάτι διαφορετικό επειδή η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Ο Μπερμπάτοφ ήταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Θα δούμε αν παίξει αύριο. Είναι σίγουρο πως θα αρχίσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε το τι θα γίνει".

Για το αν μίλησε με τον Κροάτη προπονητή του Αζερμπαϊτζάν, Ρόμπερτ Προσινέτσκι για την Καμπάλα: "Ναι και πριν μια ώρα ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο με τον Προσινέτσκι που κάνει πολύ καλά πράγματα με την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και μιλήσαμε για τον αγώνα".

Για το ότι ως τώρα δεν είχε κάποια φετινά αποκτήματα της ομάδας λόγω τραυματισμών (σ.σ. τελευταίο αυτό του Λέοβατς): "Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να έρθει από πρωτάθλημα χαμηλότερης ποιότητας και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Το θέμα του Λέοβατς ήταν ίσως και θέμα ατυχίας. Δε με ανησυχεί πολύ αυτό, έχουμε 20 ισάξιους παίκτες".

Για τον Κάτσε και αν ανησυχεί εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ: "Ο Κάτσε νομίζω θα είναι καλά. Δεν νομίζω πως με τους τραυματισμούς έχουμε πρόβλημα. Δεν οφείλεται στην προπόνηση. Το αν σε τρεις μήνες έχουμε έναν μυικό τραυματισμό, δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα".

Για τον Σάμπο: "Βελτιώνεται μέρα με την μέρα και νομίζω πως θα είναι σημαντικός μέσα στην σεζόν".

Τζιόλης: "Στο χέρι μας..."

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Τζιόλης δήλωσε:

Για το αν μπορεί να διαχειριστεί τα συνεχόμενα ματς: "Δεν έχω πρόβλημα, δεν υπάρχει θέμα κούρασης. Άλλωστε είμαστε στον Σεπτέμβρη ακόμη. Είμαι μια χαρά".

Για το ματς με την Καμπάλα: "Η Καμπάλα φαίνεται η πιο αδύνατη ομάδα στον όμιλο. Αλλά το πόσο δυνατός είσαι, πρέπει να το δείχνεις. Είδαμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα, το είδαμε αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη, στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολο ματς".

Για την Καμπάλα ως ομάδα: "Έχουμε δει στιγμιότυπα, την έχουμε αναλύσει και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη Καμπάλα. Οπότε το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, να έχουμε τα στοιχεία που χρειάζονται. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας η έκβαση του παιχνιδιού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK