Μήπως η Ολίμπικ Ντόνετσκ δεν είναι τόσο αδύναμη;

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του ζευγαριού. Η Ολίμπικ πάντως έσπευσε να δηλώσει... υπολογίσιμη παίρνοντας ένα δύσκολο διπλό στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος.

Μήπως η Ολίμπικ Ντόνετσκ δεν είναι τόσο αδύναμη;

Ένα αποτέλεσμα και μόνο δεν λέει πολλά πράγματα. Περισσότερα θα διακρίνουν εκείνοι που θ' αναλάβουν το σκάουτινγκ, το ξεψάχνισμα, την κατασκοπεία. Παρόλα αυτά το 2-0 της Ολίμπικ Ντόνετσκ στην έδρα της Ολεκσαντρίγια, στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος, είναι μια ένδειξη για το τι θ' αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου.

Η Ολίμπικ, που πέρυσι τερμάτισε τέταρτη αλλά εφέτος λόγω οικονομικών προβλημάτων αποδυναμώθηκε και έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, προηγήθηκε νωρίς με τον Χομούτοφ (16') και με δεύτερο γκολ από το 36' (Νεμτσάνινοφ) κλείδωσε την νίκη της χτυπώντας στην αντεπίθεση. Από τους κορυφαίους του αγώνα πάντως ήταν ο γκολκίπερ Μαχαράντζε.

Το σύστημα του Σάντζαρ ήταν αμυντικογενές 4-2-3-1 και έπαιξαν οι Μακαράντζε, Νεμτσάνινοφ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Λικιάντσουκ, Τσίμπαλιουκ, Μπογκντάνοφ (62' Μπρίκνερ), Σεστάκοφ, Ρασάγια, Χομούτοφ (80' Λουχτάνοφ), Μπιλένκι (64' Φεντόριφ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK