Όλσεν: "Περνάμε ομίλους..."

Κάθετος ο Ρόμπιν Όλσεν προβλέπει πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι με δηλώσεις του στην ekstrabladet.dk. Τι επισημαίνει ο Άρνεσεν.

Όλσεν: "Περνάμε ομίλους..."

Όλσεν και τον Άρνεσεν έκαναν δηλώσεις στην "ekstrabladet.dk" για τα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι, το ίδιο και ο αθλητικός διευθυντής της δανέζικης ομάδας. Τρολς Μπεχ. Αναλυτικά, όσα είπαν:

Ρόμπιν Όλσεν: "Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε στα πλέι οφ, γιατί απλά θα συνεχίσουμε στο Europa League. Αλλά, προφανώς έχει πλάκα για μένα ότι θα βρεθώ αντίπαλος με τρεις φίλους, τον Γιόχαν Ελμάντερ, τον Μάγκνους Έρικσον και τον Γιόχαν Λάρσον".

Φρανκ Άρνεσεν: "Θα είναι δύο ενδιαφέροντα ματς και κανείς δεν μπορεί να υποτιμά τη Μπρόντμπι. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Δανία και μολονότι είχαν ορισμένα προβλήματα, διαθέτουν πολύ καλή ομάδα με έναν καλό κόουτς και καλή οργάνωση. Χτίζουν μία νέα ομάδα και πέρασαν από δύσκολες καταστάσεις στην Κύπρο. Προσωπικά, είναι πάντα ξεχωριστό όταν επιστρέφω στη Δανία, αλλά είμαι εργαζόμενος σε έναν σύλλογο του εξωτερικού".

Δηλώσεις στην "ekstrabladet.dk" έκανε και ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι. Τρολς Μπεχ: "Έχουμε παίξει υπερβολικά πολλά παιχνίδια τον τελευταίο μήνα. Ωστόσο, έτσι προετοιμάζουμε τους εαυτούς λίγο καλύτερα από τον ΠΑΟΚ που δεν είχε παιχνίδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά επιτρέπω στον εαυτό μου να πιστεύει ότι έχουμε έναν πλεονέκτημα, το οποίο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αν είναι είμαστε απειλητικοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK