Περιμένει μεταγραφές για να θέσει στόχους ο Στανόγεβιτς

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Ολίμπικ Ντόνετσκ και ο τεχνικός της ομάδας, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς περιμένει τις μεταγραφές για να θέσει στόχους. Σχετικά με το ματς της Πέμπτης (26/7) δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη.

Περιμένει μεταγραφές για να θέσει στόχους ο Στανόγεβιτς

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Ολίμπικ Ντόνετσκ, ο τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδας, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το ματς της Πέμπτης (26/7) και τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν που ξεκινάει επισήμως από το Κίεβο.

Για το πόσο έτοιμος είναι ΠΑΟΚ για το ματς:

Σε γενικές γραμμές είμαστε έτοιμοι. Πάντα θέλεις χρόνο για να πετύχεις αυτό που θες, αλλά για αρχή, είμαστε έτοιμοι.

Για τη σύγκριση αγωνιστικής ετοιμότητας των Ουκρανών και της εμπειρίας του ΠΑΟΚ:

Πάντα το πρώτο επίσημο ματς είναι περίεργο… Οφείλεις να προσαρμοστείς. Έχουμε λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι αλλά υπάρχει και η εμπειρία.

Ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή πρόκληση είπε:

Είμαι χαρούμενος που έχω γυρίσει στην Ευρώπη. Είναι ωραίο να παίζεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχω και καλές και άσχημες αναμνήσεις, αλλά επαναλαμβάνω πως είναι ωραίο να παίζεις σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για τον μίνιμουμ στόχο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και για το πόσο σημαντική είναι η ευρωπαϊκή προοπτική σε σχέση με τους στόχους της ομάδας:

Ξέρουμε όλοι την δυναμική του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να πετύχω κάτι περισσότερο από ό,τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Για τους λόγους που ο ίδιος δεν θέλει να μιλήσει ξεκάθαρα για τους στόχους:

Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Τότε θα δείτε βήμα - βήμα το δρόμο που θέλει να πάρει η ομάδα. Εργαζόμαστε με στόχο της ενίσχυση της ομάδας και στη συνέχεια θα μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους.

Σχετικά με την ενδεκάδα του αγώνα:

Είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρυσι οπότε είναι λογικό οι περισσότεροι να ξέρουν τους παίκτες που έχουμε. Ας περιμένετε μέχρι το παιχνίδι για να δείτε την ενδεκάδα... Άλλωστε, έχετε δει τα τελευταία μας παιχνίδια, εκεί που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Όσον αφορά το μέλλον του Ουάρντα:

Θεωρώ πως δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Είμαι νέος προπονητής και μαθαίνω την ομάδα καθώς όλοι έχουν την ευκαιρία τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK