Σαββίδης: "Να πεθάνουμε για το πρωτάθλημα!"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (4/8) και τους τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του δικέφαλου είναι να έρθει το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη! Ατάκες φωτιά από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
savidis MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Ολίμπικ, αλλά προτίμησε να το κάνει το μεσημέρι, λίγα λεπτά πριν από την κλήρωση της φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι παίκτες των ασπρόμαυρων μαζεύτηκαν στην Τούμπα προκειμένου να έχουν ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, οι ατάκες του οποίου ήταν... μια και μια.

"Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για τους στόχους μας. Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη.
Ξέρετε τους στόχους, ξέρετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα"
, σημείωσε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας. Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα. Όσο και αν μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ για εσάς.

Αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στον Σύλλογο. Όσο καλά κι αν κάνει κάποιος τη δουλειά του ατομικά, αν η ομάδα αποτύχει, αποτυγχάνει και εκείνος. Η επιτυχία είναι ομαδική και η αποτυχία επίσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK