Στανόγεβιτς: "Καλό το αποτέλεσμα..."

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς χαρακτήρισε καλό το αποτέλεσμα στην Ουκρανία, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μεταγραφές.

Στανόγεβιτς: "Καλό το αποτέλεσμα..."

Αμέσως μετά το 1-1 στο Κίεβο με την Ολίμπικ Ντόνσκεκ, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά όχι με την γενική εικόνα του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Γενικά για το ματς του ΠΑΟΚ σχολίασε:

“Το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας καθώς η ομάδα δεν έδειξε πράγματα που θέλω να βλέπω, από το οποίο απέχουμε αρκετά. Θα περιμένω την ερχόμενη εβδομάδα για να δω αν θα έχουμε κάνει βήματα προς την κατεύθυνση που θέλω”.

Για τις πολλές φάσεις που δημιούργησε η Ολίμπικ:

“Το πρόβλημα όταν η ομάδα αμύνεται είναι συνολικό και όχι μόνο στην άμυνα. Έχω πει στους ανθρώπους της ομάδας όσον αφορά το τι χρειαζόμαστε, αλλά επαναλαμβάνω ότι το να αμύνεται μια ομάδα είναι θέμα συνολικής νοοτροπίας”.

Για το στήσιμο της ομάδας με τρεις εσωτερικούς μέσους:

“Σε αυτή τη φάση δεν είμαστε σε θέση να παίξουμε όπως θέλω και έψαξα την “ασφάλεια” στη μεσαία γραμμή. Ήμασταν πιο επιφυλακτικοί αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να παίξουμε όπως θέλω. Αν ξεκινούσα τώρα το ματς, θα έκανα μια αλλαγή σε σχέση με αυτούς που επέλεξα”.

Για το αν μόνο με τις μεταγραφές θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας:

“Αν έρθουν δυο - τρεις παίκτες που θα μπορούν να αναβαθμίσουν την ομάδα, και αν δουλέψουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε, τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Δε νομίζω ότι μπορεί να βγει συμπέρασμα τόσο γρήγορα. Δεν είναι σοβαρό να μιλάμε για προβλήματα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι”.

Για το τι περιμένει από την Ολίμπικ στο παιχνίδι της Τούμπας:

“Εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πιο επιθετικά. Η Ολίμπικ είναι πιο δυνατή σε φυσική κατάσταση, αλλά και εμείς πρέπει να δείξουμε επιθετικότητα στην Τούμπα”.

Για το παιχνίδι του Σαχοβ και για την αλλαγή του:

“Θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά, και επέλεξα να αντικαταστήσω έναν από τους παίκτες στο κέντρο που είχε πιο αμυντικό ρόλο για να περάσει στο ματς ο Μπίσεσβαρ”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK