Το ελληνικό πρωτοσέλιδο για "Μαφία" που εξόργισε τους Ιταλούς

Πρωτοσέλιδο ελληνικής αθλητικής εφημερίδας που κάνει λόγο για... Μαφία με αφορμή την μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο φινάλε του αγώνα με την Φιορεντίνα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους Ιταλούς. Διαβάστε την αντίδρασή τους.

Το ελληνικό πρωτοσέλιδο για "Μαφία" που εξόργισε τους Ιταλούς

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε εις βάρος της Φιορεντίνα στις καθυστερήσεις του αγώνα των δύο ομάδων για την 1η αγωνιστική του Europa League και αυτές οι "φωνές" έγιναν... κραυγή μέσα από την "Arena", με την αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης να κυκλοφορεί την Παρασκευή με τον εξής καυστικό τίτλο:

"Mafia! Στη Φλωρεντία δεν θα το σφύριζες;". Για να προστεθούν από κάτω τα εξής (με μικρότερα γράμματα): "Μάταια διαμαρτυρόνται στο τέλος Ίβιτς και Ροντρίγκες στον Σλοβένο διαιτητή που είχε "καταρράκτη" στη φάση του 93".

Η συγκεκριμένη αναφορά στη λέξη "Μαφία" δεν άρεσε καθόλου στους Ιταλούς, με την ιστοσελίδα "Violanews" που καταπιάνεται με όλα τα νέα της Φιορεντίνα να παρουσιάζει σε θέμα το εν λόγω πρωτοσέλιδο σημειώνοντας πως "ο ελληνικός Τύπος μιλάει για σκάνδαλο".

Οι άνθρωποι του εν λόγω μέσου υποστηρίζουν από την πλευρά τους πως η φάση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη που να δικαιολογεί τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς "Δικεφάλου" ενώ αναφέρουν πως τέτοιες αναφορές (στη λέξη Μαφία) καλό θα ήταν να μένουν στην άκρη όταν έχουμε να κάνουμε απλά με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Από την πλευρά του, ο υπογράφων του κειμένου, Αλεσάντρο Γκουέτα, βρέθηκε στα δημοσιογραφικά της Τούμπας για να καλύψει το ματς και εγκωμίασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσω μηνύματός του στο Twitter, κάνοντας λόγο για "απίστευτο θόρυβο και αδιάκοπη στήριξη για 90 λεπτά στην ομάδα τους".

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Arena":

Το ελληνικό πρωτοσέλιδο για "Μαφία" που εξόργισε τους Ιταλούς

UPDATE: Φυσικά, το πρωτοσέλιδο από την "Arena" δεν φιλοξενήθηκε μόνο στην ιστοσελίδα "Violanews" αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας "ανέβηκε" στη διαδικτυακή έκδοση των Gazzetta dello Sport και Sportmediaset.

Το ελληνικό πρωτοσέλιδο για "Μαφία" που εξόργισε τους Ιταλούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK