"Το... πάθημα του ΠΑΟ, μάθημα για εμάς"

Μετά τον Λάσλο Μπόλονι, και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στο... καμπανάκι που ήχησε γι' αυτούς, μετά τον αποκλεισμό-σοκ των "πρασίνων". Τι δήλωσαν Αθανασιάδης, Ρομπέρ και Έτο.

"Το... πάθημα του ΠΑΟ, μάθημα για εμάς"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, το είπε ξεκάθαρα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βαλερένγκα: "Να μην πάθουμε ό,τι ο Παναθηναϊκός". Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν ήταν και οι δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη στη "Sportday": "Η ήττα και ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού πρέπει να λειτουργήσουν ως παράδειγμα για εμάς. Δεν πρέπει να παρουσιαστούμε στο γήπεδο κατ' αυτόν τον τρόπο. Το 0-2 στη Νορβηγία δεν αποτελεί κάτι σίγουρο για εμάς. Η πρόκριση δεν είναι δεδομένη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι".

Όσον αφορά τις οδηγίες του Μπόλονι στην τελευταία προπόνηση, ο Κλάους είπε: "Μας υπογράμμισε την αξία της συγκέντρωσης για το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, με την αμέριστη βοήθεια των φιλάθλων μας στην Τούμπα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παίξουμε σύμφωνα με αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Στο ίδιο... μοτίβο και ο μεσοεπιθετικός του "Δικεφάλου, Μπερτράν Ρομπέρ: "Είδαμε όλοι τι έπαθε ο Παναθηναϊκός και δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Είμαστε σε καλή κατάσταση, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και αν ακολουθήσουμε όλα αυτά που μας έχει πει ο προπονητής, τότε θα έρθει η πρόκριση χωρίς προβλήματα".

"Θα νικήσουμε 3-0"

Δηλώσεις έκανε και ο Αραούχο Έτο, που προέβλεψε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0: "Είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε τον αντίπαλό μας και θα πάμε για τη νίκη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, χωρίς να υπολογίζουμε στο αβαντάζ του 0-2 στο Όσλο, τότε όλα θα πάνε καλά", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος, που όταν ρωτήθηκε για το σκορ του αγώνα, απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Θεωρώ ότι θα κερδίσουμε με 3-0".

News 24/7

24MEDIA NETWORK