Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Διαβάστε αναλυτικά τα προφίλ των Μπρόουτον από την Ουαλίας και Λοκομοτίβα από την Κροατία, που βρίσκονται στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Το νικητή του ζευγαριού Μπρόουτον - Λοκομοτίβα Ζάμγκρεμπ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου στην έδρα της αντιπάλου του, ενώ μια εβδομάδα αργότερα, στις 23 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικό στην Τούμπα.

To προφίλ της Μπρόουτον

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Όσον αφορά την Μπρόουτον, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ουαλίας και πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 10 ήττες σε σύνολο 32 αγώνων. Τυχερός μπορεί να αισθάνεται ο "Δικέφαλος" εφόσον αντιμετωπίσει την Μπρόουτον καθώς δεν φαντάζει ως δύσκολο εμπόδιο.

Διακρίσεις

Η ομάδα στην ουσία τα τελευταία χρόνια έχει βγει από την αφάνεια. Έχει καταφέρει να τερματίσει στη δεύτερη θέση της Premier League Ουαλίας το 2013 και το 2014, όμως η διαφορά της από την πρωταθλήτρια, Νιου Σέιντς, είναι χαώδης. Έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στα προκριματικά του Europa League και φέτος θα είναι η τρίτη της συμμετοχή. Τόσο τη σεζόν 2013-14, όσο και το 2014-15 αποκλείστηκε δύσκολα από την Βέντσπλιτς της Λετονίας και την Χαούγκεσουντ της Νορβηγίας αντίστοιχα.

Γήπεδο: "Έρφιλντ"

Μικρό είναι το γήπεδο της Μπρόουτον με χωρητικότητα μόλις 1.600 θεατών. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν μόνο 500 καθίσματα.

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Επειδή όμως το γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της UEFA, η ομάδα θα αναγκαστεί ναι παίξει αλλού τον αγώνα, ή τους αγώνες της στο Europa League.

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Η πιο κοντινή επιλογή κι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι το "Ρέισκορς Γκράουντ" στο Ρέξαμ της Ουαλίας, χωρητικότητας 15.500 θέσεων.

Αστέρι: Μάικ Πίρσον

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος είναι το βαρόμετρο στη μεσαία γραμμή της Μπρόουτον. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Εθνική Κ17 της Ουαλίας και βρίσκεται στο ρόστερ της Μπρόουτον από το 2013. Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας είναι νεαρής ηλικίας, εκτός από τον 39χρονο μέσο, Ρίκι Έβανς ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος το ποδόσφαιρο.

Προπονητής: Άντι Πρις

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Ο 48χρονος Άντι Πρις είναι ο τεχνικός της Μπρόουτον. Πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με καριέρα σε ομάδες όπως η Κρίσταλ Πάλας και η Μπλάκπουλ. Ως προπονητής εργάζεται τα τελευταία 16 χρόνια. Έχει περάσει από τις Μπέρι, Γουόρτσεστερ Σίτι και Νόρθγουιτς Βικτόρια έχοντας περιπλανηθεί στα γήπεδα της 4ης και 5ης κατηγορίας της Αγγλίας. Βρίσκεται στον πάγκο της Μπρόουτον από το 2012.

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Κίγκαν Τζόουνς

Αμυντικοί: Ίαν Κέρνι, Μάτι Μακτζιν, Μίκαελ Πίρσον, Τζόνι Σπίτλ, Μπέιλι Τζάκσον

Μέσοι: Τζόρνταν Μπάροου, Ρίκι Έβανς, Τομ Φίλντ, Έλις Χίλινγκ, Άντι Τζόουνς, Τζέι Όουεν, Γουέιν Ρίλεϊ, Ράιν Γουίγκναλ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μάικλ Μπάροου,

Επιθετικοί: Κρις Μπάντρις, Τόνι Γκρέι

Το προφίλ της Λοκομοτίβα

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
WWW.KL-PHOTO.COM

Από την πλευρά της, η Λοκομοτίβα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 4η θέση του κροατική πρωταθλήματος, κερδίζοντας το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διακρίσεις

Η μεγαλύτερη επιτυχία της Λοκομοτίβα είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Croatian First League την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Έχει ελάχιστα εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η μοναδική συμμετοχή της ήταν τη σεζόν 2013-14, όταν αντιμετώπισε στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League την Ντιναμό Μινσκ, από την οποία αποκλείστηκε εξαιτίας των εκτός έδρας γκολ (2-3, 2-1).

Γήπεδο: "Κρανιτσεβίτσεβα"

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Η κροατική ομάδα χρησιμοποιεί από το 2014 το γήπεδο "Κρανιτσεβίτσεβα", το οποίο ονομαζόταν αρχικά "Κονκορντίτζε". Κατασκευάστηκε το 1921, διαθέτει 8.850 καθίσματα και φυσικό χλοοτάπητα.

Αστέρι: Φράνκο Αντριγιάσεβιτς

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στην Λοκομοτίβα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει μία συμμετοχή με την Ανδρών, τις 14 Νοεμβρίου του 2012. Την εφετινή σεζόν, σε 31 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 9 γκολ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Προπονητής: Άντε Κάσιτς

Τα προφίλ των Μπρόουτον και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Κροατίας, με αποκορύφωμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ. Παράλληλα, ήταν ένας από τους πρώτους δέκα προπονητές στην Κροατία, που απέκτησε το κορυφαία δίπλωμα προπονητικής της UEFA (Pro Licence).

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Όλιβερ Ζελένικα, Ιβάν Φιλίποβιτς, Ντάριο Ράντελιτς

Αμυντικοί: Έντουαρντ Χούσινετς, Τσαρλς Μπάρτολετς, Πέτερ Μάμιτς, Τόμισλαβ Μρτσέλα, Ντίνο Πέριτς, Τσαρλς Μπρούτσιτς, Χέρντι Πρένγκα, Λούκα Τσάπαν

Μέσοι: Νταμίρ Σόβσιτς, Λουκ Μπεγκόνια, Μοχάμεντ Αλ Γκουλ, Ντένις Τσεράι, Γέρκο Λέκο, Τζέιμι Μέρφι, Φράνκο Αντριγιάσεβιτς, Σίμε Γκρζαν, Γιόσιπ Τσόριτς, Πίτερ Μασλ

Επιθετικοί: Γιάκομπ Πούλιτς, Γιον Φιόλιτς, Μίρκο Μάριτς, Τζαν Ντολεζάλ, Ντέγιαν Τσάμπρατζα

Διαβάστε ακόμα:

Με Μπρόουτον ή Λοκομοτίβα ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

News 24/7

24MEDIA NETWORK