Τούντορ: "Ρισκάραμε και πήγαμε για τη νίκη"

Για την εξέλιξη που είχε ο αγώνας με την Καμπάλα, την ετοιμότητα του Μπερμπάτοφ και το σκεπτικό με το οποίο έκανε τις αλλαγές μίλησε ο Ιγκορ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου.

Τούντορ: "Ρισκάραμε και πήγαμε για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ μίλησε για τη "λευκή" ισοπαλία του "Δικεφάλου" κόντρα στην Καμπάλα. Παράλληλα, παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

"Είμαι ικανοποιημένος από τη εικόνα της ομάδας μου. Ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σε αυτό το γήπεδο με μία καλή ομάδα, όπως η Καμπάλα είναι δύσκολο να κυριαρχήσεις, όπως κάναμε εμείς. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν μου αρέσει να υπολογίζω τα αποτελέσματα", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε αναφερόμενος στις αλλαγές που έκανε:

"Ο καθένας μπορεί να είναι προπονητής και να κάνει τις αλλαγές που θέλει. Στα τελευταία δέκα με δώδεκα λεπτά θέλαμε τη νίκη, δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία και γι' αυτό έκανα την αλλαγή του Ζάιρο. Ίσως κάποιος άλλος να επέλεγε την ισοπαλία και να έβαζε έναν αμυντικό. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Ίσως κάποιοι παίκτες του κέντρου σήμερα δεν ήταν στην καλή τους μέρα, αλλά αυτό συμβαίνει. Είμαι ικανοποιημένος από τις αλλαγές, ο Μπερμπάτοφ έφερε καλά στοιχεία στο παιχνίδι, όπως και οι Γκολάσα, Ζάιρο. Δεν θεωρώ ότι οποιοσδήποτε στη θέση μου θα έκανε αυτές τις επιλογές, εμείς ρισκάραμε και πήγαμε για τη νίκη".

Για την επιλογή του να παίξει ο Ροντρίγκες αριστερά: "Ναι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του και στο δημιουργικό κομμάτι, είναι καλός στο ένα εναντίον ενός, ενώ έκανε θυσίες και αμυντικά. Η αριστερή πλευρά σήμερα ίσως ήταν καλύτερη από την δεξιά όπου έπαιξε ο Κίτσιου".

Για το αν ο Μπερμπάτοφ θα είναι σύντομα σε θέση να παίξει βασικός: "Χρειάζεται χρόνο. Είναι πιο εύκολο να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο όταν οι γραμμές του αντιπάλου έχουν σπάσει και υπάρχουν κενά και χώροι".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: "Είμαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες, κυριαρχούμε στο γήπεδο, όμως, καμιά φορά είναι και θέμα αντιπάλου. Σε επίπεδο ετοιμότητας είμαστε καλά. Παίζουμε ποδόσφαιρο, βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά κάποιες φορές ίσως μας λείπει και η τύχη".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο σε ένα παιχνίδι. Δεν μπορείς να τις υπολογίσεις όλες. Εγώ δεν μένω ποτέ ικανοποιημένος, ακόμη και σε ένα τέλειο παιχνίδι για τον κόσμο, ψάχνω να βρω τι δεν πήγε καλά. Και σήμερα υπήρχαν αυτές λεπτομέρειες. Σε κάποια πράγματα, όμως, δεν μπορεί να επέμβεις. Είναι κάποιες φορές και θεμα ποιότητας των παικτών, αλλά και τύχης. Είδαμε σήμερα κάποια καλά σουτ του Μακ που δεν είχαν την κατάληξη που θέλαμε".

Τέλος ο Τούντορ δήλωσε: "Ο Κλάους προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό και δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό", ενώ για το αν μετάνιωσε που χρησιμοποίησε τον Γκολάσα σημείωσε: "Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα, σήμερα είναι έτσι, αύριο είναι αλλιώς".

Διαβάστε ακόμα:

Kαμπάλα - ΠΑΟΚ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK