Τούντορ: "Υπήρχε διαφορά ποιότητας"

O Ιγκορ Τούντορ παραδέχθηκε ότι η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και τόνισε ότι το τελικό 1-1 τον αφήνει ικανοποιημένο.

"Στο τέλος μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, το 1-1 είναι καλό. Οπως έχω πει η Ντόρτμουντ είναι φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο αλλά για την διοργάνωση. Σήμερα κυριάρχησαν στο γήπεδο, εμείς ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους λόγους που σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα: "Θεωρώ ότι είναι η διαφορά ποιότητας. Προσπαθούσαμε, αλλά καμιά φορά έχει να κάνει και με τον αντίπαλό. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέραμε. Ομως ήταν πιο δυνατή και πιο καλή η Ντόρτμουντ. Αν με μία τόσο επιθετική ομάδα δώσεις χώρο είναι σαν αυτοκτονία. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι και παραλίγο να το καταφέρουμε".

Αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν επηρεάσει ο παράγοντας κούραση: "Είναι πάντα εύκολο όταν έχεις πέντε μέρες μπροστά σου. Με τις τρεις μέρες είμαστε οριακά. Αν είχαμε μία μέρα παραπάνω θα ήταν καλύτερα αλλά θα προσπαθήσουμε στον χρόνο που έχουμε που έχουμε να δώσουμε κάτι έξτρα στην φυσική κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι".

Ερωτηθείς αν σκέφτεται διαχείριση στο θέμα του τερματοφύλακα, με αφορμή το λάθος του Ολσεν στην φάση του γκολ, και την είσοδο μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο: "Δεν είδα τι συνέβη στο τέλος, ωστόσο, ότι συνέβη δεν είναι φυσιολογικό γιατί θα πρέπει να προστατεύσουμε τον σύλλογο. Οσον αφορά τον τερματοφύλακα, δεν μου αρέσει γενικώς οι παίκτες μου να κάνουν λάθη. Ειδικά, όμως, ο τερματοφύλακας που εξ' ορισμού η θέση του είναι πιο σημαντική".