Τρέμουν την "καυτή" ατμόσφαιρα της Τούμπας οι Γερμανοί

Με δημοσίευμά της η γερμανική "Bild" προειδοποιεί τους Γερμανούς φιλάθλους της Ντόρτμουντ που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αναφέρεται στη συμμαχία με τους οπαδούς του Άρη, ενώ θυμάται και τους γαύρους στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Τρέμουν την "καυτή" ατμόσφαιρα της Τούμπας οι Γερμανοί

Το βράδυ της Πέμπτης (1/10) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στην Τούμπα (22.05) που αναμένεται να είναι κατάμεστη, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ωστόσο η γερμανική " Bild" με δημοσίευμά της έχει ήδη αρχίσει να... ρίχνει λάδι στη φωτιά κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών φιλάθλων!

Τρέμουν την "καυτή" ατμόσφαιρα της Τούμπας οι Γερμανοί

Πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμά της αναφέρεται στη συμμαχία των οπαδών της Ντόρτμουντ με αυτούς του Άρη, του μισητού αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι φίλοι των δύο ομάδων έκαναν και κοινή πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/10).

Ως εκ τούτου η "Bild" προειδοποιεί τους φιλάθλους της Ντόρτμουντ που θα βρεθούν ή βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα να μην κυκλοφορούν με διακριτικά του συλλόγου στους δρόμους και να μην κοιμηθούν σε κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο γήπεδο αν είναι εφικτό.

Παράλληλα αναφέρεται στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όταν στο γήπεδο οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν πετάξει γαύρους στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", κάνοντας λόγο για τρομακτική ατμόσφαιρα.

Τρέμουν την "καυτή" ατμόσφαιρα της Τούμπας οι Γερμανοί

Το άρθρο κλείνει λέγοντας πως έρχονται δύσκολες ώρες για τη Ντόρτμουντ και τους οπαδούς της στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη:

Πορεία οπαδών του Άρη και της Ντόρτμουντ

Τούχελ: "Μπορώ να θεωρούμαι οπαδός του ΠΑΟΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK