Ο Νταβίντ Λουίζ αγκάλιασε τον εαυτό του

Μετά από το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με τη Σλάβια Πράγας για το Europa League, ο Νταβίντ Λουίζ αγκάλιασε και άλλαξε φανέλα με τον... εαυτό του, όπως φάνηκε από τα τηλεοπτικά πλάνα.

Ο Νταβίντ Λουίζ αγκάλιασε τον εαυτό του

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σλάβια Πράγας μόλις είχε ολοκληρωθεί. Οι 'μπλε' επικράτησαν με 4-3 της τσεχικής ομάδας στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League και την πέταξαν εκτός διοργάνωσης, κάτι που δεν κατάφερε στους προηγούμενους γύρους η Σεβίλλη και η Γκενκ.

Μετά από αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι, ως είθισται, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντάλλαξαν χειραψίες και φανέλες. Ένα ζευγάρι είχε 'κλειδώσει' σχεδόν πριν από τη σέντρα και όταν σφύριξε για τελευταία φορά ο Νταμίρ Σκόμινα, ήρθε η επιβεβαίωση.

Στα τηλεοπτικά πλάνα φάνηκε σαν ο Νταβίντ Λουίζ να αγκαλιάζει τον... εαυτό του. Βλέποντάς τον από πίσω, ο Άλεξ Κράι της Σλάβια είναι ίδιος με τον αμυντικό της Τσέλσι. Ίδιος ακόμα και στο πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του Βραζιλιάνου στόπερ, στην κόμη.

Μάλιστα, όταν αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, ο 20χρονος μέσος επισκέφθηκε αυτά των γηπεδούχων, για να βγάλει μία φωτογραφία με τον αντίπαλό του. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

Για την ιστορία, ο Κραλ μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στους πρωτοπόρους του τσεχικού πρωταθλήματος, αν αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της. Τον Φεβρουάριο του 2017 είχε αποχωρήσει για την Τέπλιτσε, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του οδήγησαν του ιθύνοντες της Σλάβια να τον πάρουν πίσω για 900.000 ευρώ.

Από το 2014 είναι διεθνής στην Κ17 της χώρας του και έχοντας διαβεί την Κ19, την Κ20 και την Κ21, τον Μάρτιο έκανε ντεμπούτο με την εθνική ανδρών ως αλλαγή στο φιλικό με αντίπαλο τη Βραζιλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK