Το έκανε κι αυτό: Μπέρδεψε το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Βίτορ Περέιρα παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Φενέρ πριν το ματς με τη Μόλντε για το Europa League πως έχασε το δρόμο για το γήπεδο.

Το έκανε κι αυτό: Μπέρδεψε το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα έχει αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι του στην Ελλάδα μετά και το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Βέβαια οι περισσότεροι δεν έχουν και την καλύτερη άποψη για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.

Ο Περέιρα λοιπόν μετά τη βόλτα του υπό καταρρακτώδη βροχή, προχώρησε σε νέο σόου. Αυτή τη φορά ξέχασε όπως δήλωσε και ο ίδιος που βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας του!

Αφού καθυστέρησε για περίπου 20 λεπτά για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Μόλντε για το Europa League, εξήγησε μετά το λόγο:

"Ζητώ συγγνώμη γιατί έφθασα αργοπορημένος. Σιχαίνομαι, αυτό που συνέβη. Ήρθα οδηγώντας από το σπίτι και πέρασα τρεις φορές δίπλα από το γήπεδο. Κατόρθωσα να μπερδευτώ και τις τρεις φορές.", υποστήριξε ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα.

Να σημειωθεί πως βρίσκεται στον πάγκο της τουρκικής ομάδας από το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ορεξάτος Περέιρα και η κουβέντα για Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK