Έξαλλος παίκτης της Παρτιζάν: "Ήταν πέναλτι, σφύριζε εχθρικά ο διαιτητής..."

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο επιθετικός της Παρτιζάν, Λεάντρε Ταβάμπα, τόνισε πως δεν δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λεονάρντο, ενώ ο διαιτητής σφύριζε... εχθρικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-1 στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, ωστόσο οι παίκτες των γηπεδούχων έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ένας από αυτούς, ο επιθετικός Λεάντρε Ταβάμπα, ήταν φανερά εκνευρισμένος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση: "Δεν μας έδωσε πέναλτι ο διαιτητής. Ημουν μπροστά, το είδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπαιζε λες και ήταν εναντίον μας στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής. Έχουμε ακόμη ελπίδες να προκριθούμε. Σήμερα είχαμε όμως απέναντί μας τον ρέφερι, δεν μας έδωσε και αρκετά φάουλ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας", σχολίασε ο Ταβάμπα.

Δείτε την φάση για την οποία διαμαρτύρεται:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".