Πετράκης: "Μηδέν πίσω, γκολ μπροστά για έρθει η πρόκριση"

Στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι στην ιστορία του ΠΑΣ το καλό κλίμα ήταν πάντα παρόν.

Μετά και το 3-0 του πρώτου ματς με την Οντ οι Ηπειρώτες ξέρουν ότι βρίσκονται κοντά στην πρόκριση, ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης φρόντισε να κρατήσει την μπάλα χαμηλά.

"Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, είμαστε όλοι καλά" τόνισε κατά την αναχώρηση της ΠΑΣ για τη Νορβηγία.

Σχολίασε και την παρουσία του κόσμου: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο".

Η αποστολή του ΠΑΣ για την ιστορική αναμέτρηση απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!